Despre electrocardiografe si importanta lor in dotarea cabinetelor medicale

electrocardiografe

O electrocardiograma este o modalitate nedureroasa si neinvaziva de a ajuta la diagnosticarea multor probleme cardiace frecvente la persoanele de toate varstele. Medicul dumneavoastra poate utiliza o electrocardiograma pentru a determina sau detecta: un ritm anormal al inimii, artere blocate sau ingustate care provoaca dureri in piept, cat de bine functioneaza anumite tratamente pentru boli de inima, cum ar fi un stimulator cardiac, etc.

Din acest motiv, cand vorbim de electrocardiografe, ele trebuie sa functioneze la cele mai inalte standarde.

Electrocardiografia este procesul de producere a unei electrocardiograme (sau EKG). Este un grafic al tensiunii in raport cu timpul activitatii electrice a inimii, folosind electrozi asezati pe piele. Acesti electrozi detecteaza micile modificari electrice rezultate din bataile inimii. Modificari ale modelului normal de EKG apar in numeroase anomalii cardiace, inclusiv tulburari ale ritmului cardiac, fluxul sanguin inadecvat si nu numai.

Electrocardiografe: importanta lor

Electrocardiografele sunt inregistrate de masini care constau dintr-un set de electrozi conectati la o unitate centrala. Astazi, orice electrocardiografe folosesc convertoare analog-digitale pentru a converti activitatea electrica a inimii intr-un semnal digital. Multe masini ECG sunt acum portabile si includ de obicei un ecran, tastatura si imprimanta pe un carucior mic cu roti.

Progresele recente in electrocardiografie includ dezvoltarea de dispozitive si mai mici pentru includerea in trackere de fitness si ceasuri inteligente.

Pentru o citire acurata a functiilor inimii, este nevoie de electrocardiografe performante care pot oferi informatii corecte. Acestea sunt aparate indispensabile si care ar trebui sa existe in dotarile cabinetelor de cardiologie. Deoarece sanatatea pacientilor si accesul tuturor la sanatate este important pentru noi, 4MED va pune la dispozitie echipamente medicale profesioniste la preturi accesibile.

Portofoliul nostru larg de solutii si servicii pentru furnizori nu poate fi egalat. In acest sens, va invitam la noi pe site pentru a vedea catalogul de produse si servicii pe care le punem la dispozitie. Produsele noastre includ marci nationale de inalta calitate care au fost recunoscute pentru performanta acestora. Sustinem toate produsele portofoliul nostru cu garantia noastra de satisfactie de 100%.