Doripesco Grup

Piscicultură multifuncțională

La baza întregii activități Doripesco se află conceptul de piscicultură multifuncțională. Aceasta presupune realizarea întregului lanț comercial: producția materiei prime (fermele piscicole) – producția produselor finite (secția de procesare pește) – comercializarea și distribuția produselor finite (restaurantele Doripesco, magazinele proprii, rețele de distribuție tradiționale și IKA)

Restaurante cu specific pescăresc

Doripesco pune la dispoziţia turiștilor trei unităţi turistice, în cadrul cărora aceștia pot beneficia de servicii de înaltă clasă:

Pensiunea Poiana Râşnoavei – Doripesco
Complexul Turistic Doripesco
Restaurantul Casa Păstrăvarului

Pescuit, Vânătoare, Birdwatching

În această agitaţie cotidiană, pentru a ne delecta şi uita de problemele zilnice, dar şi pentru a avea o viaţă cât mai sănătoasă, este foarte important să ne bucurăm de natură şi tot ceea ce înseamnă ea. De multe ori, spaţiul în care trăim ne reprezintă şi ne influenţează. Ce poate fi mai odihnitor şi relaxant decât o ieşire în natură cu prietenii sau familia?

Doripesco vă propune trei tipuri de activităţi, care vă vor prinde bine indiferent de vârstă.
rmonia

Tu cum îți găsești starea de bine?

Armonia este un produs nou pe piata romaneasca, nascut din dorinta si nevoia societatii in ansamblul ei, de a-si gasi echilibrul si calmul interior, de a se reintoarce la natura si puritate. Corpul uman reprezintă 70% apa, de unde rezulta importanta consumului unei ape care te face sa te simti impacat cu tine insuti, într-o perfecta armonie cu propriul corp si suflet, redandu-ti echilibrul si calmul interior.
Fermă suine

Fermă agricolă pentru creșterea porcilor.

Ferma pentru suine este situată înainte de intrarea în localitatea Crizbav, județul Brașov. Aceasta se întinde pe o suprafață de 1634 m, fiind împărțită în 4 hale. Ferma a fost realizată în anul 2014, având o capacitate de 3000 capete.

Principala sursă de hrană pentru porci sunt cerealele și furajele pe bază de cereale.

Agregate, Betoane, Construcții

Ramura de construcţii cuprinde:

2 staţii de sortare şi 1 staţie de betoane;
producţia de BCU şi bolţari;
construcţii civile;
lucrări hidrotehnice;
drumuri;
staţie de betoane automatizată;
pompă staţionară şi autopompă de beton;
utilaje necesare în domeniul construcţiilor: buldozer, escavator, cilindru compactor, buldoexcavatoare, bascule.

Asteptam sa ne contactati: http://www.doripesco.ro/ro/