Dulapul in amenajarea dormitorului

Dulap dressing Kulmbach pentru dormitor, 3 usi, de la 2.480 lei, www.klasse1brasov.ro

Sunt convinsa ca cele mai multe dintre voi viseaza la un dressing imens, bine organizat si structurat, cu oglinzi bine plasate pentru vedere fata-spate, cu spatii vaste pentru umerase si pentru nenumaratele perechi de sandale si pantofi. Eu nu voi recunopaste niciodata cate perechi am, le-am depozitat frumos in dulap, in cutii, pe rafturile de sus.

Cele mai multe dintre noi locuim la bloc si spatiul este limitat. Tocmai de aceea, alegerea unui dulap pentru dormitor este un lucru de majora importanta, mai ales in spatiile mici.

Dulap alb cu 3 usi glisante pentru dormitoare mici

Dulap dressing Kulmbach pentru dormitor, 3 usi, de la 2.480 lei, www.klasse1brasov.ro

Dulap dressing Kulmbach pentru dormitor, 3 usi, culare alb, de la 2.480 lei, www.sicorex.ro

Cand dormitorul tau nu este unul generos ca spatiu, ai nevoie de cateva functionalitati si articifii pentru a crea ideea de spatiu aerisit. Alege un dulap de dormitor in 3 usi, musai glisante, care sa nu te incurce atunci cand sunt deschise. Albul va atrage lumina si va face ca dulapul sa se piarda in decor.

Daca alegi ca cel putin o usa sa fie tip oglinda, atunci, vizual, vei crea ideea de dormitor mai mare. Adauga camerei volum cu ajutorul pernelor si al paturilor. Obiectele de iluminat bine plasate iti vor fi de ajutor atat in crearea unei atmosfere calde tipic spatiului de odihna cat si in accentuarea anumitor zone.

Dulap mat cu 3 usi glisante si oglinzi

 Dulap Dressing cu usi glisante Kulmbach pentru dormitor

Dulap dressing Kulmbach pentru dormitor, 3 usi glisante, de la 2.480 lei, www.sicorex.ro

Multi fug de culorile inchise. Mie imi plac, aduc profunzime, echilibreaza aspecte si scot in evidenta detaliile colorate sau contrastante din dormitor. Un dulap negru, mat, in 3 usi este elegant si functional.

Dulapul, pe langa faptul ca este o solutie de depozitare a hainelor si altor lucruri care necesita organizare, trebuie sa nu „inghita” mult spatiu, tocmai de accea sunt recomandate usile glisante din sticla vopsita sau tip oglinda.

Adauga in incapere cateva accente din culorile in tendinte si lasa lumina sa cada asupra lor.

Dulapuri modulare cu usi glisante

DULAP DRESSING KULMBACH PENTRU DORMITOR usi glisante

Dulap dressing Kulmbach pentru dormitor, 3 usi glisante, spatii de depozitare personalizate, de la 2.480 lei, www.sicorex.ro

Nici o garderoba nu seamana cu alta, suntem unice si minunate in felul nostru. Acesta este si motivul pentru care dulapul ideal difera nu doar din punct de vedere estetic, ci din din punct de vedere functional. Daca unele din noi au nevoie de un dressing cu multe rafturi, altele au nevoie de un dressing cu multe spatii pentru emerase.

Dulapurile modulare sunt versatile si iti permit acea personalizare de care fiecare dintre noi are nevoie. In oferta de mobila dormitor, la Sicorex Brasov vei gasi o paleta larga de dulapuri si dressinguri care se pot adapta dimensiunilor si stilului tau de design interior.

Feroneria face diferenta intre un dulap de calitate si restul

Dulap Dressing Kulmbach pentru dormitor realizat din pal mat sau lucios, cu usi din sticla vopsita sau oglinda

Dulap dressing Kulmbach pentru dormitor, 3 usi glisante, feronerie de calitate, de la 2.480 lei, www.sicorex.ro

Dulap din pal mat, lucios sau lemn masiv? Dulap cu usi oglinda sau sticla vopsita? Raspunsul corect este dulap incapator cu feronerie de calitate. Partile ascunse ale unui dulap conteaza la fel de mult precum exteriorul. De cele mai multe ori avem nevoie sa depozitam in dulap si lucruri grele. Sistemele de sustinere, materialul din care sunt confectionate politele si sistemele de inchidere-deschidere a usilor trebuie sa fie de calitate inalta. Daca nu se vad, nu inseamna ca sunt mai putin importante.

Dulap in functie de dimensiunea dormitorului

DULAP DRESSING KULMBACH PENTRU DORMITOR in 3 variante de dimensiune

Dulap dressing Kulmbach pentru dormitor, 3 variante de dimensiuni usi, pret cuprins intre 2.480 lei si 4600 lei, www.sicorex.ro

Pe langa alegerea dulaplui ideal pentru dormitor, mai trebuie sa alegi si peretele pe care acesta s-ar aseza mai bine. Masoara de 2 ori inainte de a alege o dimensiune si verifica daca nu vei bloca deschiderea completa a usii, accesul la o priza, caldura caloriferului sau alte inconveniente.

Spre exemplu, un dulap dressing Kulmbach pentru dormitor cu  3 usi glisante sau cu deschidere clasica are 3 variante de latime a usilor: 203 cm, 271 cm si 361 cm. In functie de alegerea ta, lungimea dulapului difera, dar ai avantajul de a gasi combinatia perfecta pentru a crea o dimensiune cat mai aproape de cea a spatiului care urmeaza a fi mobilat cu un dulap. Acum nu mai ramane decat sa iti alegi finisajele.

Un dulap versatil, mai multe posibilitati de mobilare a dormitorului

V-am recomandat mai sus dressing-ul Kulmbach tocmai in ideea in care acesta poate avea atat dimensiuni diferite cat si culori diferite. Fiecare isi poate alege tipul de pal, tipul de usi, tipul de deschidere. Ai asa de multe optiuni incat il poti trece la categoria dulap pe comanda.