Este spuma poliuretanica cel mai bun produs de izolatie termica?

izolatii cu spuma

Specialistii spun ca da! La momentul la care scriu acest articol, toti sunt de parere ca izolatia cu spuma poliuretanica este cea mai eficienta atat termic cat si fonic sau hidroizolator. Nu e de mirare ca tipurile de izolatii cu spuma poliuretanica Brasov sunt la mare cautare pe Google.

Ce este spuma poliuretanica?

Spuma poliuretanica este un compus elastic de acoperire si etansare a suprafetelor. Aplicata prin pulverizare, spuma poliuretanica izoleaza termic, fonic si hidro. Mai mult decat atat, aceasta protejeaza cladirile de infiltratii, condens si mucegai.

Are o durata de viata de minim 50 de ani

Cei care au avut de facut o alegere si au optat pentru spuma poliuretanica Brasov au gandit pe termen lung. O izolatia buna mentine casa in parametri excelenti fara interventii periodice.

Pe langa o eficienta termica inalta, spuma poliuretanica ofera protectie impotriva zgomotelor, atat de la interior catre exterior cat si in sens invers.

Spuma poliuretanica adera pe orice material

Inca un avantaj al izolatiei cu spuma poliuretanica este aderenta pe orice material, inclusiv pe lemn pe care il si protejeaza. Oamenii au devenit deschisi si la alte sisteme si materiale de constructie decat cele clasice, poate si din acest motiv izolatiile cu spuma poliuretanica Brasov au luat avant in ultimii 5-10 ani.

In acesti ani ne-am putut convinge de eficienta acestui sistem de izolare termic, fonic si hidroizolant.

izolatii cu spuma Brasov

Fara imbinari

Aplicata prin pulverizare, izolatia cu spuma poliuretanica nu are imbinari si nu prezinta riscul ca anumite parti sau colturi sa ramana neacoperite. Fara punti termice! Proprietatile chimice si mecanice recomanda folosirea spumei poliuretanice in Brasov si oriunde in lume.

Rezistenta la intemperii

Acoperirea acoperisurilor si teraselor cu spuma poliuretanica este o metoda inteligenta de hidroizolatie si izolatie termica in acelasi timp. Aceasta devine complet impermeabila in doar cateva ore din momentul aplicarii.

Ploi abundente, inghet si dezghet, soare puternic sau alti factori exteriori nu afecteaza izolatia sau hidroizolatia. Tocmai de aceea acoperirile cu spuma poliuretanica Brasov au devenit din ce in ce mai solicitate.

Spuma poliuretanica este cel mai bun produs de izolatie termica, fonica si de hidroizolatie. Nu o spun eu, o spun specialistii in contructii.