Esti prezent in orice clipa prin sisteme de supraveghere video Brasov

supraveghere video Brasov

Toata lumea vorbeste despte tehnologie smart. Intrebarea mea este cati dintre noi stiu ce inseamna termenul smart. Este adevarat ca daca il traduci din limba engleza inseamna inteligent sau destept, dar, cu toate acestea, smart este o abreviere, mai exact, Self Monitor Analysis and Report Technology.

Acestea fiind spuse putem spune despre orice sisteme de supraveghere video Brasov ca sunt smart, ca sunt solutii inteligente, atat la propriu cat si la figurat, atat folosite ca substantiv cat si folosite ca adjectiv. Nu cred ca este nevoie sa vorbim aici despre utilitatea unui sistem de supraveghere performant, cred ca oricine dintre noi stie la ce este folosit.

Ca in orice domeniu si aici vorbim despre calitate. Globalizarea are ca avantaj (sau viceversa) accesul la orice din orice parte a lumii. Un element care poate constitui un factor calitativ in sisteme de supraveghere video Brasov este marca, alegerea unui producator consacrat fiind o garantie a functionarii corecte si la parametri inalti a sistemului de monitorizare audio-video.

Supraveghere video Brasov in cadrul institutiilor

Cu totii observam camere de luat vederi mai la tot pasul prin oras. Cele mai multe institutii sunt monitorizate si isi pun astfel la adapost valorile (ale lor sau ale noastre in cazul bancilor comerciale 🙂 ). Centrele comerciale, magazinele mai mici sau mai mari, firmele sau chiar statiile de autobuze din Brasov sunt protejate sau monitorizate astfel.

De cele mai multe ori se opteaza atat pentru spraveghere video interioara cat si pentru cea exterioara, mai ales in cazul institiilor. Camerele din interior pot detecta orice actiune care ar putea aduce un prejudiciu celor care lucreaza acolo sau institutiei prin bunurile pe care le detine. Pe langa faptul ca le protejeaza pe acestea, camerele de supraveghere, mai ales cele exterioare, pot fi “martorii” unor accidente produse in apropierea obiectivului protejat. Este important ca imaginile sa fie redate cat mai fidel, sa fie clare, filmarea sa se faca cu acuratete si pe timp de zi si pe timp de noapte (infrarosu).12

Supraveghere video Brasov in locuintelor

Fiecare are dreptul de a-si proteja valorile fizice si de a se proteja pe sine (sau pe cei dragi) prin orice metoda reglementata legal. Un sistem de monitorizare audio-video da posibilitatea detinatorului de a verifica in timp real sau prin verificarea inregistrarilor a faptelor petrecute in lipasa sa. Nu vorbim aici despre spionaj ci despre protectie, mai ales in cazul in care in case intra diversi prestatori de servicii. Este metoda ideala de a fi prezent acasa in orice moment.

In functie de nevoie, se pot concepe sisteme de supraveghere video Brasov mai simple sau mai complexe, scopul acestora este de a pazi obiectivele interior-exterior atat preventiv cat si ca depistare a posibilelor fraude ulterior.