Facility management Ploiesti si Bucuresti

facility management Ploiesti Bucuresti

Managementul facilitatii sau facility mangement a fost definit ca fiind „coordonarea locului de munca fizic cu oamenii si munca unei organizatii. Acesta integreaza principiile administrarii afacerilor, arhitecturii si stiintelor comportamentale si ingineriei”. In termenii cei mai simpli, managementul facilitatii cuprinde toate activitatile legate de mentinerea unui business in functiune.

O firma facility management din Ploiesti, Bucuresti sau de oriunde, ofera servicii pentru magazine alimentare, magazine auto, complexe sportive, inchisori, cladiri de birouri, spitale, hoteluri, unitati de vanzare cu amanuntul si toate celelalte institutii guvernamentale sau generatoare de venituri.

facility management irca sistem

Responsabilitatile asociate cu managementul unitatii includ, de obicei, o gama larga de servicii, inclusiv servicii de ingrijire, securitate, managementul proprietatii sau al cladirii, servicii de inginerie, planificarea spatiului, servicii de posta si mesagerie, sisteme informatice, de telecomunicatii si informatice. Este sarcina managerului unitatii de a crea un mediu care sa incurajeze productivitatea, sa fie sigur, sa fie placut clientilor, sa indeplineasca mandatele guvernamentale si sa fie eficient.

Cheia este de a defini unitatea ca un loc fizic in care se desfasoara activitati de afaceri. Apoi, se fac planuri de management al facilitatii in conformitate cu nevoile si cerintele acelor activitati comerciale. La urma urmei, nevoile de facilitati ale unui cinema, unui muzeu, , unui producator de materiale plastice si unei banci pot fi considerabil diferite. Chiar daca cel mai probabil vor exista anumite nevoi de baza pe care toti le vor impartasi (mobilier, spatiu de birou, sisteme de aer conditionat, corpuri de iluminat etc.), cele mai multe servicii sunt personalizate. O firma facility management este preocupata de a raspunde acestor nevoi in cele mai bune si mai rentabile moduri posibile.

Recomandare firma de facility management Ploiesti si Bucuresti

Managementul facilitatii a fost in mod traditional asociat cu serviciile de ingrijire, securitatea si serviciile de curierat. De la mijlocul secolului al XX-lea insa, managementul facilitatii a evoluat intr-o disciplina solicitanta. Factorii care determina complexitatea serviciilor pentru firma facility management  sunt numerosi. De exemplu, facilitatile au devenit mult mai mari si mai complicate, bazandu-se adesea pe sisteme de asistenta computerizate si electronice care necesita expertiza pentru operare si reparare.

Iata de ce recomandarile noastre pentru o firma de facility management pentru zona Ploiesti – Bucuresti  se indreapta catre IRCA Sistem.