Farmacie vererinara Pucioasa

farmacie veterinara Pucioasa

Daca m-ai intreba pe mine, care sunt cele mai intense amintiri pe care le am, de cand o aveam pe Luna, cainele meu beagle, raspunsul sigur ar fi cele de la o farmacie veterinara Pucioasa.

Viata cu un beagle nu este deloc usoara, asta pentru ca este un caine extrem de curios si agitat. Stiu sigur ca atunci cand era liniste in casa, Luna strica ceva. Asta s-a intamplat cand am fost in vizita in Dambovita la niste prieteni care stateau la casa. La tara, frecvent vezi pungi de otrava pentru soareci, mai ales daca ai si casa in zona de camp. Am incercat sa o tinem sub supraveghere pe Luna, sa nu o scapam din ochi dar intr-o secundade neatentie, Luna a apucat o punga de otrava. Panica totala!  In toata agitatia, nu voia sa dea drumul pungii.

Evident ca s-a spart si am reusit sa o scoatem, dar nu intreaga. Panica a fost mai mare cand am inceput sa citim pe internet ce se poate intampla in cazuri de genul acesta. Norocul nostru a fost ca langa acesti prieteni era o farmacie veterinara Pucioasa la care am mers imediat si am fost primiti cu caldura si ajutati imediat.

Luna nu apucase sa inchita otrava deloc dar noi am fost extrem de panicati. Cateva zile, ne-am tot impacientat caci ne gandeam ca daca totusi, ceva s-a intamplat, dar domnisoara de la farmacia veterinara din Pucioasa avusese dreptate.

Luna a fost bine si nu au fost repercursiuni pentru ea. Noi insa, suntem mai atenti si mai grijulii atunci cand mergem intr-un loc nou si nu stim ce se poate afla in zona ei de atentie. Asadar, un caine este ca un copil, orice vede, baga in gurita.

Nu va lasati cainele nesupravegheat caci de la o dupa amiaza linistita, puteti ajunge de urgenta la farmacie sau clinica veterinara. Noi am fost norocosi.