Filtrare si tratare apa – importanta

filtrare si tratare apa

Conform definitiei, procesul pentru filtrare si tratare apa reprezinta procesul prin care apele uzate devin iarasi potabile. Acest lucru se realizeaza atat prin metode mecanice, biologice sau mecano-chimice, prin intermediul diverselor tipuri de instalatii. O astfel de instalatie are ca rol principal filtrarea apelor uzate si transformarea lor in ape care respecta normativele de deversare intr-un emisar.

Statiile de filtrare si tratare apa, sau epurare cum mai sunt numite, reprezinta un element foarte important atunci cand vine vorba de tratarea apei si respectarea reglementarilor legale. Pentru a fi in legalitate, nici o apa uzata nu ar trebui sa contina substante de natura poluanta care sa depaseasca un anumit grad de toxicitate. Acest lucru garanteaza ca apa nu va pune in pericol vietile umane si nici ecosistemul. Un alt sistem de alarma este reprezentat de catre materiile in suspensie peste limita, sau care duc la formarea spumei sau schimbarea proprietatilor altor substante cu care intra in contact.

De ce este importanta o statie de filtrare si tratare apa?

instalatii tratare apaFirma Prest EcoTrend si-a axat activitatea in jurul furnizarii de produse si servicii pentru tratarea apei. Fie ca vorbim de filtrare clor, filtrare gust-miros, filtrare nitrati, filtrare amoniu, filtrare impuritati, dedurizare, osmoza inversa, clorinare sau demineralizare, acestia au soluatia ideala pentru orice nevoie.

Produele comercializate de catre Prest EcoTrend sunt proiectate, create si testate la standarde inalte de calitate, pentru a oferi intotdeauna rezultate satisfacatoare. Acestea sunt complet automatizate, iar procesul epurarii se desfasoara fara a mai fi nevoie de supravegherea instalatiei.

Misiunea Prest EcoTrend este de a imbunatati calitatea vietii populatiei dar si a mediului in care traim prin asigurarea surselor de apa potabila si canalizare. Prin reducerea riscului de contaminare a apei si oferirea conditiilor mai bune de igiena, va creste si starea de sanatate a populatiei. Prin tratarea apei conform normelor europene, se reduc infiltratiile din apa de suprafata iar calitatea vietii va creste considerabil.

In concluzie, prin utilizarea produselor de tratare a apei, contribuiti atat la imbunatatirea calitatii vietii umane cat si la restabilirea balantei ecosistemului.