Firme de transport marfa international in Bucuresti

Firme de transport marfa international in Bucuresti

Persoanele fizice si companiile transporta zilnic articole din loc in loc, de la bunuri si produse perisabile pana la echipamente grele si materii prime. Realizarea unui transport catre o destinatie necesita adesea servicii de transport de marfa. Cand aveti nevoie de firme de transport marfa international Bucuresti va puteti baza pe Dante Trans Spediton.

Exista mai multe beneficii in a folosi o companie consacrata pentru a va transporta marfa dintr-un loc in altul. Iata cateva beneficii cheie ale serviciilor de transport de marfa.

TRANSPORTUL MARFII

Serviciile de transport de marfa pot asigura transportul pentru o gama larga de marfuri uscate. Indiferent daca aveti nevoie sa expediati produse perisabile sau neperisabile, puteti fi sigur ca avem vehiculul cel mai potrivit. Incarcatura dumneavoastra va fi in siguranta in containere special concepute cu material de protectie sau ambalaje etanse pentru a evita deteriorarea lor.

PRODUSE REFRIGERATE

Cand marfurile perisabile trebuie sa soseasca proaspete si la timp, aveti nevoie de servicii de transport de marfa. Totul, de la produse proaspete si lactate pana la produse farmaceutice, plante si flori este transportat zilnic. Transportul de marfa a acestor articole este sigur si de incredere. Procesul de transport este atent monitorizat si respecta standarde specifice, asigurandu-va ca transportul dumneavoastra ajunge fara deteriorare.

TRANSPORT PUNTA PLATA

Industriile care opereaza masini grele si transporta incarcaturi grele se bazeaza pe utilizarea transportului pe platforma. Fie ca aveti nevoie de o platforma extinsa sau supradimensionala pentru a va transporta echipamentul, aveti nevoie de firme de transport marfa international Bucuresti. Nu toate vehiculele sunt echipate pentru a transporta articole supradimensionate. Serviciile de Dante Transped va stau la dispozitie. Ele va pot oferi modalitati de a duce la destinatie produse precum lemn, tevi metalice, rezervoare si materiale de constructie.