Garduri metalice – soluții eficiente pentru împrejmuire

garduri metalice germania

Cred că toți avem undeva într-un colț al minții imaginea casei ideale. În timp ce unii dintre noi visează la o căsuță mică, rustică, alții au visuri mai îndrăznețe și își doresc vile spațioase. De multe ori se pierde un detaliu din peisaj, și anume, gardul. În acest articol am dori să vorbim despre garduri metalice ca soluții ieftine, durabile și complete de împrejmuire.

Indiferent de tipul și de arhitectura casei, un gard metalic va fi potrivit ca sistem de împrejmuire, oferind, pe lângă partea estetică, și o protecție înaltă.

5 motive pentru a alege avantajele oferite de sistemul de garduri metalice:

1. Rezistența
Grilajele cu bară dublă care intră în componența gardurilor metalice îi dau acestuia o rezistență crescută. Fiind galvanizate, nu sunt afectate de condițiile meteorologice, durata lor de viața fiind foarte mare (zeci de ani).

porti metalice2. Estetic
Gardurile metalice sunt o alternativa modernă și elegantă care pe lângă rolul de protecție al proprietății pot avea și rol estetic, decorativ. Ornate cu diverse forme geometrice sau elemente decorative, cu dimensiuni ale ochiurilor de plasă diferite, aceste garduri sunt ideale pentru a îngrădi orice locuință. Gardurile metalice pot fi „decorate” cu o multitudine de modele și culori. Folosirea de role din PVC pentru a umple golurile dintre ochiuri poate avea atât rol estetic cât și rol de protecție. Folosirea pietrei naturale și a gabioanelor este un plus adus atât părții estetice cât și celei referitoare la rezistența și durată de viață.

3. Costuri de întreținere
Zero! Da, un gard metalic de calitate superioară nu are nevoie de întreținere. În comparație cu un gard de lemn care are nevoie de lăcuire și de protecție anti-carii, un gard metalic va rezista ani de zile fără nici o operațiune de întreținere. Se poate spăla cu ajutorul unui furtun cu apă.

4. Securitate
Gardurile metalice, prin structura cu ochiuri și prin materialul folosit oferă protecție ridicată. Pot avea orice înălțime, în funcție de cerințele și necesitățile clienților. Sunt foarte greu de tăiat sau de escaladat. Gardurile metalice pot oferi intimitate prin „împletirea” de benzi de polipropilenă, polivinil sau PVC. Pe lângă protecția vizuală, gardurile opace, oferă posibilitatea proprietarului la personalizare prin nenumăratele modele din care poate alege.

5. Raport excelent calitate-preț
Gardurile metalice reprezintă una din cele mai avantajoase soluții de împrejmuire. Pe lângă faptul că sistemul este unul ușor de suportat financiar, calitatea deosebită a materialelor și rezistența, fac ca acest tip de gard să fie soluția potrivită pentru orice proprietate.

Gardurile metalice pot fi prevăzute cu porți din același material, în aceleași tendințe sau cu același model. Cu porți metalice multifuncționale sau automate, accesul pe proprietate este unul controlat, sigur și ușor.

Sperăm că în rândurile de mai sus am reușit la răspundem la posibilele întrebări pe care vi le-ați pus referitor la alegerea gardurilor metalice ca posibilitate de împrejmuire a caselor, curților, grădinilor și nu numai.