Hotel Predeal – cazare o noapte, un weekend sau un sejur

hotel predeal facilitati toamna

Desi suntem in octombrie, prima zapada din iarna nu s-a lasat asteptata si si-a facut aparitia. Nu e vreme de schiat, dar daca iti place vremea rece, e momentul sa rezervi o camera la un hotel Predeal. Vreamea schimbatoare deseneaza peisaje unice in mica statiune.

Daca ar continua sa ninga, impatimitii sporturilor de iarna ar umple hoteluri, pensiuni si orice unitate de cazare. Restaurantele ar fi pline si partiile la fel. Nu stiu cum va fi anul acesta, traim vremuri ciudate.

Nici la televizor nu mai vreau sa ma uit. Nu mai vrea sa stiu. Ma protejez maxim de virus si continui sa traiesc. Vreau sa fac in continuare lucruri care imi provoaca placere, vreau sa merg la teatru, la film, sa calatoresc si sa fug in cate o excapada prin apropiere.

Aleg un hotel Predeal, ma cazez si ma bucur de tot ce au impejurimile de oferit. Las masina in parcare si nu o mai accelerez pana la plecare. Sunt innebunita dupa arhitectura si de fiecare data cand ma plimb printre hoteluri, cabane si pensiuni incerc sa disting stilul caracteristic zonei.

Fug de kitsch-uri ca dracu de tamaie si ma minunez uneori de cate-o cladire roz sau pusa ca un mot de frisca intre 2 cladiri placute. Au! Respir aer curat si cand simt ca mi se face foame ma intorc catre locatia in care m-am cazat.

Aleg intotdeauna un hotel Predeal cu restaurant si musai mic dejun inclus. Am nevoie de cafea la primul ochi deschis sau ma transform. 🙂 Uneori aleg bucate traditionale, alteori merg pe mana bucatariei cu influente mediteraneene. Indiferent ce imi doreste sufletul, restaurantulul hotelului din Predeal imi pregateste.

In zilele nostalgice urc pe poteca care duce catre Cioplea, acum ii spune altfel. Ascusnsa de un gard inalt si copaci, se afla o pizzerie unde un bucatar haios (mic de statura si indesat) face cea mai buna pizza din lume. Ma imbie mereu cu un lichior de menta parfumat si dulce.

Ma intorc la acelasi hotel Predeal pentru a ma odihni. Camera spatioasa si curata ma primeste cu caldura si confort. Dorm ca un prunc si dimineata o iau de la capat. 🙂

Rezerva-ti un weekend sau un sejur la hotel Rozmarin din Predeal si descopera ca e la fel de frumos ca iarna, poate mai frumos.