Hrana echilibrata pentru caini sanatosi si fericiti

hrana mancare caini

hrana mancare cainiGrija fata de cel mai bun prieten al omului ti-o arati atat prin cunostintele privind rasa si necesitatile de ingrijire zilnica cat si prin hrana pentru caini caracteristica varstei si nevoilor rasei.

Stim ca timpul este pretios, motiv pentru care iti impartasim un secret: acum gasesti hrana si suplimente alimentare pentru catei intr-un magazin online dedicat exclusiv cainilor, de la pui la adult, inclusiv seniori.

Magazinul este structurat inteligent pentru a-ti oferi succint informatii pretioase si pentru a te ajuta sa alegi hrana de care prietenul tau nevorbitor are nevoie: mancare uscata, hrana umeda, mancare pe baza de carne si fulgi de cereale, gustari cu vitamine sau hrana pentru o dieta impusa de medicul veterinar.

Stiati ca si cainii sufera de intolerante alimentare?

Ei, bine, da! Si cateii pot avea diverse intolerante alimentare. HappyDod tine cont de acest lucru motiv pentru care a creat game de hrana care nu contin soia, cereale, gluten, cartofi arome sau coloranti.Toate gamele de mancare pentru cainii, mai ales pentru cei sensibili contin materii prime de calitate inalta.

O problema de sanatate? O solutie cu ajutorul hranei!

Gama HappyDog Vet vine cu solutii pentru diversele probleme de sanatate ale catelului tau. Cainele tau sufera de obezitate, are probleme de digestie, de natura renala sau o piele sensibila? Toate aceste probleme pot fi tinute sub control printr-o dieta adecvata. Hrana dietetica completa pentru caini este acum la un click distanta!

Mancare pentru cainii seniori

Cu cat inainteaza in varsta, cainii au nevoie de mai multa atentie. Schimbarea metabolismului, nevoia calciu si vitamina C contrabalanseaza nevoia de reducere a proteinelor, sodiului si fosforului. O dieta echilibrata inseamna o batranete frumoasa pentru animalul tau de companie.

Hrana pentru catei juniori

Puteti combate eventualele carente de vitamine inca din primele luni de viata ale catelului dvs. Continutul ridicat de albumina, carnita de pui, miel, somon si scoici, orezul si cerealele constituie o hrana echilibrata pentru cainii tineri. Incepand cu a 7-a luna se tine cont de nivelul de energie consumat de catel de si nevoia unei hrane bogate in proteine.

Mancare echilibrata pentru caini

hrana mancare cainiHrana cainilor trebuie sa fie in echilibru cu varsta, cu talia si cu nevoile speciale ale rasei. Spre exemplu, cainii care cresc in apartament au nevoie de energie mai putina decat cainii care cresc in curte. Anumite rase sunt mai energice fata de altele. Cainii mai tineri au nevoie de un continut de proteine ridicat, in timp ce cainii in varsta au nevoie de o hrana slab calorica. Cert este ca mancarea pe care o consumam noi nu este buna pentru pentru catei.

Nu va impartiti gustarile cu animalele de companie. Dulciurile, gustarile sarate sau picante pe care le consumam noi nu ii vor aduce nici un beneficiu, din contra. impartirea mesei sau a gustarilor cu catelul nu este o dovada de dragoste. Exista gustari si snak-uri speciale pentru caini.

Iti iubesti cainele? Hraneste-l sanatos!