Inginerie si echipamente electrice de joasa tensiune

firide

Cele mai multe obiecte din jurul nostru functioneaza pe baza de curent electric. Asa se face ca suntem inconjurati de echimente electrice de joasa tensiune, care de care mai avansate si pe care, de cele mai multe ori, nici nu le observam.

Cei care nu lucram in domeniul ingineriei sau a echipamentelor electrice privim cutiile electrice si firidele ca pe orice ansamblu care ne usureaza viata, care produce curent electric pentru noi… si cam atat. Un inginer insa, priveste priveste si intelege fiecare componenta a echipamentului electric si are cunostinta despre complexitatea ansamblului.

Importul si distributia de echipamente electrice ( de joasa tensiune) a devenit o necesitate si pe piata romaneasca, nevoia de produse de calitate fiind una reala. Solutiile de inginerie electrica trebuie sa fie la indemana celor care lucreaza in domeniul electric, bineinteles, impreuna cu consultanta si garantiile aferente.

Care sunt cele mai cautate echipamente de joasa tensiune?

  1. Firidele de bransament (realizeaza legaturile dintre racordurile electrice si coloanele electrice)
  2. Firidele de contorizare ( realizeaza distributia, monitorizarea si protectia circuitelor)
  3. Separatoarele de curent (verticale, orizontale, monopolare ce realizeaza o distanta intre circuitele electrice si personalul de expluatare)
  4. Carcasele PAFS ( sunt carcase din poliester armat cu fibra de sticla pentru protectia echipamentelor electrice de joasa tensiune)
  5. Echipamentele modulare (intrerupatoare automate, blocuri diferentiale si separatoare de sarcina)

Toate cele de mai sus sunt disponibile acum si online. Evident ca ele sunt interesul celor care lucreaza in domeniul electric, celor care realizeaza circuite electrice, monteaza contoare etc. Important este ca ele sunt livrate rapid si, la fel de important, este faptul ca exista in permanenta piese de schimb, accesorii si consultanta.