Lucreaza pe un salariu european, lucreaza in Franta

work elite

Azi, in Europa, granitele sunt valabile doar din punct de vedere politico-administrativ. Esti liber sa vizitezi si sa lucrezi oriunde in spatiul Schengen, fara vize sau alte limitari. Exista job-uri foarte bine platite, mai ales cele de sudori pentru Franta.

Sudori Mig-Mag si Tig pentru munca in Franta

Desi traim intr-o era a robotilor, sudorii sunt la mare cautare. Franta este una din tarile care atrage din spatiul est european cei mai buni sudori oferind salarii competitive, cazare, bilete de avion, asigurari medicale, echipamente de lucru si de protectie si alte facilitati care ii asigura personalul dorit.

Un contract de munca stabil iti permite sa te stabilesti cu timpul in tara adoptiva sau sa te intorci in tara ta si sa iti folosesti economiile dupa plac sau nevoie. Traind intre francezi, vei deprinde usor limba si obiceiurilor lor. In timp lucrurile devin firesti si diferentele culturale se intrepatrund.

Firma de recrutare personal pentu Franta

Este drept ca poti sa iti incerci norocul si sa pleci pe cont propriu. Daca vrei sa ai siguranta locului de munca imediat asigurat, iti recomand sa te folosesti de serviciile unei firme specializate in plasarea fortei de munca.

Avantaje;

  • incepi serviciul imediat;
  • pleci stiind cu exactitate conditiile de munca si salariale;
  • ai transportul platit sau ti se deconteaza in momentul in care ajungi in Franta;
  • ai cazarea asigurata;
  • economisesti bani (cazare, transport);
  • ti se asigura conditii si salarii egale cu cele ale angajatilor francezi;
  • ai concedii platite.

Pe langa sudori, angajatorii francezi mai cauta muncitori in constructii (specialisti in izolatii externe, dulgheri pentru cofraje, zidari), lacatusi, vopsitori in domeniul industrial, operatori linie de productie, etc.

Daca nu stii limba franceza este bine sa ai un intermediar care sa negocieze pentru tine cele mai bune conditii. Nu te gandi la comision, acesta nu afecteaza salariul tau, cade in sarcina angajatorului francez care castiga personal specializat in cel mai scurt timp cu putinta. Toata lumea are de castigat.

Nu esti multumit de locul de munca actual? Vrei mai mult? Schimba-ti locul de munca! Lucreaza in Franta!