Mikary Cars – Tractari auto Brasov

Cine este şofer în Braşov cu siguranţă a auzit despre compania Mikary Cars , cotată ca fiind cea mai bună din domeniul tractărilor auto . De ce este Mikary Cars în topul firmelor care oferă asistenţă auto atât în Braşov cât şi în toată ţara , chiar şi peste hotare ?
tractari auto brasovCu o experientă îndelungată în domeniile tractări auto , asistenţă rutieră , transportul pe platformă a diverselor autoturisme şi materiale în judeţul Braşov, compania noastră – S.C. MIKARY CARS S.R.L – şi-a construit treptat o imagine respectabilă printre clienţii care au apelat cu încredere la serviciile noastre , prin care asigurăm preţuri competitive, dar şi servicii ireproşabile , executate în cel mai eficient mod posibil . Indiferent de ora la care ne apelaţi – servicii non stop – , indiferent de situaţia în care vă aflaţi , ne puteţi contacta cu încredere pentru orice fel de problemă pe care o aveţi : tractare auto , asistentă rutieră , transport motociclete , pentru a beneficia de o rezolvare cât mai rapidă şi cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.
Compania noastră de tractări auto oferă servicii de tractare pentru maşina ta indiferent de ora , anotimp sau de împrejurarea în care te afli . Este suficient să ne suni şi noi vom ajunge la adresa menţionată de tine în cel mai scurt timp posibil . Ţinta noastră este să ne îmbunătăţim şi să ne diversificăm calitatea serviciilor noastre de tractări pe toată plaja de auto şi moto şi să asigurăm transportul în siguranţă a autoturismului , utilajului , etc., contractat . Suntem prezenţi în judeţul Braşov , dar şi în ţară sau chiar în străinătate dacă nevoia o cere . Vom încerca de fiecare dată să ne adaptăm imediat cerinţelor clienţilor noştri . Pe lângă serviciile complete de tractări auto în Braşov şi în restul ţării , realizăm şi transport de materiale şi utilaje industriale , tractăm şi moto-atv-uri , oferim şi asistenţă rutieră , inclusiv consiliere şi asistenţă telefonică , parcări sau depanări .