Modele de balustrada din sticla

Modele de balustrada din sticla

Revolutionarele balustrade de sticla au venit intotdeauna in completarea atat ale scarilor interioare dar si pentru inchiderea unor terase sau balcoane.

Daca va doriti o balustrada sigura dar si moderna totodata, atunci trebuie sa stiti ca materialele care se folosesc sunt lemnul, fierul, inoxul si aluminiul, acestea fiind vopsite in camp electrostatic alaturi de sticla pe care ati ales-o.

Rolul acestor balustrade de sticla este nu doar de protectie cat si estetic, de design. Puteti opta pentru structuri simple din inox sau, de ce nu, modern, in combinarii intre lemn si inox cu sticla securizata

Fiind vazute ca si elemente decorative, balustradele de sticla reprezinta un element de decor ce poate sa fie folosit atat la exterior, dar si la interior. Extrem de important, atunci cand discutam de acest tip de balustrada, este sa alegem prinderea corecta caci in functie de ea, se stabileste grosimea sticlei dar si tipul de sticla.

balustrade sticla modele

Care sunt acele tipuri de prindere ?

📌Prindere in puncte: din cauza faptului ca sticla o sa fie prinsa in lateral si se ingusteaza zona de trecere, acest tip de prindere in puncte se recomanda pentru scarile interioare. Avantajele acestui tip de prindere sunt : se utilizeaza usor, are un design atractiv avand de asemenea aspectul modern fara rama si prinderi minimalistice.

📌Prindere sticla cu montanti: sunt recomandate atat pentru interior cat si pentru exterior. Acest tip de balustrade cu montanti nu sunt atat de elegante dar sunt mai putin costisitoare. Este de asemenea recomandat pentru spatii publice si zone de trafic intens.

📌Sticla cu profil de aluminiu: acestea sunt recomandate pentru sticlele exterioare. Chiar daca nu are rama, aspectul acesteia este unul modern. De asemenea, are modalitati multiple de montaj pe pardoseala dar si sisteme diferite de aplicare pentru exterior si zone de trafic intens.