Modele de garduri metalice si gabioane

Daca esti in cautare de inspiratie in ceea ce priveste alegerea de garduri metalice ai ajuns unde trebuie. Nu exista limite in combinatiile pe care le poti face, poti sa te lasi purtat de modelele gasite si de propria imaginatie.

Garduri metalice tip panou si gabioane cu piatra

garduri metalice cu gabioane

Ce zici de aceasta idee? Poti alege orice culoare sau material pentru panou. Poti alege panouri din tabla sau panouri din lemn, atat simple cat si cu model. Ghivecele de flori prinse de gabioane vin sa indulceasca putin atmosfera rustica.

Garduri metalice tip sipca si gabioane cu piatra

Garduri metalice tip sipca si gabioane cu piatra

Lemnul este din ce in ce mai scump si este si firesc sa fie asa. Vorbim de o resursa naturala. Poti obtine un gard cu eleganta similara, exista sipci verticale din tabla care imita lemnul pentru un aspect natural.

Poti intercala sipcile fata/spate si poti obtine un design elegant si o protectie maxima.

Garduri metalice, plante si gabioane

garduri metalice plante gabioane

Mie imi place aspectul natural pe care il aduc gabioanele in realizarea de garduri metalice. Poti combina piatra pe alocuri cu verdele naturii. Foarte multi aleg plante de genul coniferelor sau tuia. Eu as alege pomi fructiferi si as avea pe langa un gard rezistent si frumos si fructele preferate la dispozitie.

Garduri si cosuri gabioane pentru crearea unui spatiu interior delimitat

Garduri si cosuri gabioane pentru crearea unui spatiu interior delimitat

Te poti juca si la interior cu gabioane si poti crea garduri sau borduri care sa delimiteze spatiul. Mai mult decat atat, le poti transfoma in adevarate obiecte de design care sa iti bucure ochii si sa fie si functionale in acelasi timp.

Garduri, porti metalice si gabioane

Garduri, porti metalice si gabioane

Sunt multe combinatii pe care le poti face pentru un gard care sa te tina toata viata si care sa nu necesite ingrijire sau intretiere. Cred ca asta e cel mai mare avantaj al gardurilor metalice.

Dimensiunile zonelor de gabioane si a celor din plasa pot varia in functie de preferinte. Tu decizi de cata intimitate ai nevoie si cat vrei sa lasi sa se vada in curte sau gradina. Aici ti-am lasat doar cateva modele de garduri metalice care sa te inspire.