Motoreductoare Tg. Mures, de la micro la macro

motoare electrice Tg. Mures
Tramec

motoreductoare Tg Mures

Daca vine vorba de componente industriale cei mai multi se gandesc doar la utilaje, doar la linii de productie, linii de transport si masinarii complicate.

Sa ne uitam mai aproape zic, in bucatarie, spre exemplu. Cate componente electrice identificati? Plita, hota, cafetiera, frigider, mixer sau alte aparate electrocasnice, toate folosesc motoare electrice, poate chiar motoreductoare Targu Mures comercializate de Tramec. Si periuta electrica din baie este un motor care genereaza o miscare, care transforma energia electrica in energie mecanica. Suntem atat de inconjurati de ele incat nu le mai dam importanta, nu mai conteaza decat scopul finit.

Cand mergem la mall si urcam pe scarile rulante nu ne gandim ca undeva in subsolul cladirii exista o masinarie care face scara sa urce si sa coboare dupa bunul nostru plac. Masinaria are in ansamblul ei un motoreductor, un motor care sa faca scara sa rulere in sus sau in jos si un reductor care sa faca scara sa ruleze cu o anumita viteza. Totul este calculat in cel mai mic amanunt, fiecare putere sau variatie de putere este calculata exact si metodic.

Cand privim o macara ramanem surprinsi de forta si puterea cu care poate ridica obiecte ce cantaresc tone. Tot un motoreductor sta ascuns si in spatele ei si ii asigura puterea. Sa privim un camp cu eloliene si sa observam ca miscarea lor este asemanatoare, nici una nu se misca mai repede decat alta, niciuna nu se misca mai repede atunci cand se inteteste vantul.

Putem lua ca exemplu si masina care ne duce zi de zi la serviciu, acasa sau unde ne dorim noi. Acolo, sub capota, exista un motor complex care transforma combustibilul in energie si energia in miscare.

Motoreductoate Tg. Mures, unul din motoarele industriei romanesti

Indiferent de natura industriei din care face parte, orice presupune energie si miscare presupune un motor care sa faca posibila conversia energiei. Tramec incearca sa asigure pe piata romaneasca necesarul de echipamentele industiale si doreste ca motoreductoare Targu Mures sa fie ca un al doilea nume a firmei, ca un nume de alint.