Orice poveste de succes incepe cu a fost odata

distributie alimente congelate

Asa a inceput si poveste Magazinului Oniros Brasov. Au pornit de la o mica firma de contabilite.
In momentul de fata, Magazinul Oniros Brasov se imparte in 2 mari categorii:

De ce tot mai multi client aleg Oniros ? Pentru ca au experimentat, au invatat, au lansat provocari peste care au trecut cu brio si au implementat ceea ce defineste concepul : management al calitatii precum si sistemul de management al sigurantei alimentului.

Oniros Brasov distribuie produse romanesti de calitate si sanatoase pe mesele clientilor.
Distribuie produse alimentare cu temperatura controlata, produse congelate sau refrigerate, si de asemenea, produse de tip bacanie, ca si conservele sau alimente de baza.

Oniros Brasov nu vinde doar producatorilor de produse alimentare sau consumatorilor colectivi, cum ar fi : cantine, unitati sociale, crese, gradinite sau spitale ci si persoanelor fizice.
Oniros Brasov colaboreaza cu cei din horeca, cum ar fi hotelurile, restaurantele sau pensiunile.
Produsele romanesti sunt cele care trebuie sa fie servite pe mesele clientilor in stare perfecta, curate si sanatoase.

Alimentele in general, isi pastreaza nutrientii dupa congelare. Acest mod de a pastra alimentele ne ajuta atunci cand vrem sa mancam sanatos dar nu avem mereu timp sa facem cumparaturi. Asadar, de ce oare sa nu folosim alimentele congelate in favoarea noastra ?

Este de retinut, de asemenea, uneori alimentele congelate sunt mult mai sanatoasa decat cele care sunt tinute in frigider sau in afara lui. Legumele congelate isi pastreaza mai multi nutrient decat daca ar fi pastrate in camasa, spre exemplu.

Alimentele congelate si refrigerate sunt un plus pentru mesele delicioase si sanatoase.
Serveste preparatele Oniros la lumina unei Candele magice CANDOLA, fiind asezate pana la ultimul detaliu pe fetele de masa miraculoase tot din gama Candola.