Pe cine mai recomand?

recomandari

Iata-ma iar dornica sa recomand 4 firme romanesti care au razbit si au cucerit teren important in domeniilor lor de activitate. Mediul business este unul dinamic si trebuie sa fii pregatit in orice monet sa gasesti formule noi pentru necesitatile care vin de la clienti. Atunci cand comportamentul consumatorului se modifica, e recomandat sa iti modifici strategia de business.

Castigatorii de astazi sunt:

1. Dante Trans Spedition – Transport intern si international de marfuri Bucuresti

Domeniul transporturilor si a logisticii este unul dinamic si cu multi factori implicati. Dante Trans Spedition este o firma de transport intern si international de marfuri din Bucuresti care, in functie de toate circumstantele, gaseste solutia potrivita.

Este drept ca are avantajul unei flote bine organizate. In plus, prin parteneriate strategice, ofera si transport maritim si aerian. In functie de distanta, volum, statusul marfurilor si de toti factorii implicati, Dante Trans Spedition gaseste formula de transport optima pentru client. Acesta este secretul succesului firmei de transport intern si international de marfuri din Bucuresti mai sus numita.

2. ONIT&CO – centrale termice Baia Mare si  instalatii sanitare

Urmatorii pe lista mea au pornit afacerea cu un magazin de instalatii sanitare.  Din 2003 au crescut si s-au adaptat la cerintele clientilor. Astfel au ajuns sa fie un reper important pentru clientii aflati in cautare de centrale termice Baia Mare.

Clientii si-au dorit servicii centralizate catre acelasi furnizor, motiv pentru care comercializeaza toata gama de centrale termice cat si instalatiile sanitare aferente montajului. Nu a durat mult pana cand au atras instalatori competenti si au inchegat si o echipa de montaj centrale termice si instalatii sanitare in Baia Mare.

Asadar, pentru centrale termice Baia Mare cu montaj inclus, recomand ONIT&CO.

3. SMI GLOBAL TOOLS  BUCURESTI- echipamente pentru service auto

Nici service-urile auto nu mai sunt ceaa ce au fost odata. Totul a suferit transformari, tehnica imbinandu-se perfect cu cele mai noi sisteme care fac operarea masinilor, in cazul nostru a camioanelor,  mai usoara si mai exacta. Aici intervine SMI GLOBAL TOOLS  BUCURESTI cu echipamente pentru service auto.

Ce echipamente furnizeaza SMI GLOBAL TOOLS ? Absolut toate standurile si sculele necesare unui service auto sau a unei vulcanizari. Iti pun la dispozitie toata tehnica si logistica necesara pentru a avea un service auto modern si care sa functioneze intr-un flux inteligent.

Te tenteaza deschiderea unui service auto sau modernizarea celui existent? Ia legatura cu furnizaorul echipamente pentru service auto din Bucuresti si, indiferent de zona din Romania in care te afli, vei avea o colaborare placuta din toate punctele de vedere.

4. ADI & GEO TOTAL SIBIU – inchiriere utilaje grele pentru constructii

Ce faci dupa ce ai investi forte mult in utilaje pentru constructii si terasamente? Le inchiriezi! ADI & GEO TOTAL SIBIU ofera spre inchiriere utilaje grele pentru constructii. Ce tipuri de utilaje? Iata cateva exemple: excavatoare, buldoexcavatoare, miniexcavatoare, stivuitoare telescopice si alte utilaje de mici sau mari dimensiuni necesare in constructii.

Nu trebuie sa fii din Sibiu pentru a avea acces la utilajele grele oferite spre inchiriere. Acestea pot fi transportate oriunde in tara. Ce ofera diferit aceasta firma de inchiriere utilaje grele pentru constructii? Flexibilitatea! Poti inchiria utilajele atat cu operator cat si fara operator, le poti inchiria chiar si pe perioade lungi dar si pe perioade foarte scurte.

Cam atat pentru azi. Pe curand!