Pentru cazare Simon Bran, alege Colt Viu

cazare Bran Simon

Dacă ești în căutarea unei experiențe de cazare în Bran Șimon, atunci ar trebui să iei în considerare locația Colț Viu. Acest complex de vacanță se află într-o zonă deosebit de pitorească a munților Bucegi, la doar 5 minute de centrul orașului Bran și Castelul Bran.

2 locații de cazare Bran Șimon, un complex perfect petru tine

Locațiile de cazare din Bran Șimon  Colț Viu oferă două opțiuni confortabile și spațioase, ambele situate pe un teren privat și liniștit. Colț Viu de Luxe este mai mare și poate găzdui până la 8 persoane. Aceasta are 3 dormitoare, 2 băi și un living spațios cu o bucătărie complet utilată, oferind tot confortul necesar pentru o ședere plăcută. Cabana este dotată cu sistem de încălzire centrală, televizoare cu ecran plat și acces Wi-Fi.

Cabana Colț Viu este mai mică și poate găzdui până la 4 persoane. Aceasta are 2 dormitoare, o baie și un living cu o bucătărie complet utilată. De asemenea, este dotată cu sistem de încălzire centrală, televizor cu ecran plat și acces Wi-Fi.

Terasă, gradină și loc de joacă pentru copii

În plus față de facilitățile de cazare în Bran Șimon, Colț Viu oferă o serie de avantaje pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și relaxantă. Printre acestea se numără o terasă cu grătar și vedere la munți, o zonă de joacă pentru copii și o parcare privată gratuită.

O altă atracție a Cabanelor Colț Viu este locația lor excelentă. Situate în inima Munților Carpați, acestea sunt o bază ideală pentru excursii în natură, drumeții sau alte activități în aer liber. Castelul Bran, renumit pentru legende mai mult sai mai puțin credibile, se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar Brașovul este la aproximativ 30 de minute de condus.

În concluzie, locațiile Colț Viu sunt o alegere excelentă pentru o experiență de cazare deosebită în Bran Simon. Cu o gamă largă de facilități și o locație excelentă, acestea sunt potrivite atât pentru familii, cât și pentru grupuri de prieteni care doresc să exploreze frumusețea naturii înconjurătoare. Pentru mai multe informații și pentru a face o rezervare, poți accesa site-ul oficial al Cabanelor Colt Viu la adresa https://coltviu.ro/.