Pompe Grundfos Magna3, pompe de circulatie in sisteme cu debite variate

pompa circulatie Grundfos MAGNA3

Pompa de circulatie din seria Grundfos MAGNA3 este proiectata pentru circulatia lichidelor in sisteme cu debite variabile. Aceste pompe Grundfos Magna3 se utilizeaza cand este de dorit sa se optimizeze setarea punctului de lucru al pompei, reducand astfel costurile energetice.

Aceasta pompa este potrivita in special pentru instalarea in sistemele existente in care presiunea diferentiala a pompei este prea mare in perioadele cu cerere de debit redusa.

De asemenea, este potrivita pentru sisteme noi in care se doreste ajustarea automata la cererea reala de debit, fara a utiliza supape de bypass costisitoare sau componente similare. In plus, pompa este potrivita pentru sistemele cu prioritate pentru apa calda. Un semnal extern poate forta imediat pompa sa functioneze conform curbei maxime, de exemplu in sistemele de incalzire solara.

Pur si simplu instalati pompa si lasati-o la setarea din fabrica, pe functia autoadapt. Pompa va analiza automat sistemul de incalzire, va gasi setarea optima si apoi va ajusta continuu functionarea acesteia la modificarile cererii, economisind timp si efort.

Pompe Grundfos Magna 3 – ultima inovatie in sisteme cu debite variabile

Orice pompe Grundfos MAGNA3 sunt cele mai eficiente circulatoare disponibile astazi pe piata. Cu cel mai scazut indice de eficienta energetica (EEI) din lume, sub 0,20, puteti obtine economii de energie de pana la 75% in comparatie cu un circulator instalat obisnuit. Cu controlul unic Autoadapt, aceste economii pot ajunge pana la 85% si, prin urmare, o rentabilitate remarcabil de rapida a investitiei.

Cu eficienta de neegalat, gama atotcuprinzatoare cu capabilitatile de comunicare incorporate plus functionalitati care inlocuiesc componentele sistemului, MAGNA3 este ideala pentru proprietarii de cladiri care doresc sa creeze sisteme de inalta performanta.

MAGNA3 este un tip de pompa cu rotor conservat, adica pompa si motorul formeaza o unitate integrala fara etansare arbore si cu doar doua garnituri pentru etansare. Rulmentii sunt lubrifiati de lichidul pompat.

Clema inovatoare cu un singur surub permite repozitionarea usoara a capului pompei. MAGNA3 este o pompa fara cerinte de intretinere si cu un cost al ciclului de viata extrem de scazut.