Pompe Grundfos Scala2, grupuri de pompare si pompe hidrofor

Inainte de a vorbi de pompe Grundfos Scala2 ar fi indicat sa vorbim  de ceea ce inseamna grupurile de pompare. Mai exact, atunci cand este necesara o presiune constanta si o amplificare a presiunii apei indiferent de debit, este necesara montarea unei pompe de presiune sau unor grupuri de pompare. Pe scurt, vorbim despre un sistem cu 2, 3 sau mai multe pompe configurate conform unor parametri.

Grundfos Scala2, pompa de apa pentru cresterea presiunii

Cladirile rezidentiale cu mai multe niveluri, cladirile cu mai multe familii, duplexurile pot pune probleme in ceea ce priveste presiunea apei la robinet. Pentru a preintampina probleme de acest fel se monteaza pe instatiile de apa pompe pentru cresterea presiunii apei.

Iata de ce recomand pompa Grundfos Scala2. Este o pompa hidrofor inteligenta care asigura o presiune constanta la toate robinetele din imobil. Silentioasa, cu consum redus de energie si usor de montat, pompa hidrofor Grundfos Scala2 isi ajusteaza presiunea in functie necesitatile sistemului de instalatii.

Scala 2, o solutie de pompare all in one de la Grundfos

Daca ai probleme cu presiunea api in instalatie poti vorbi cu un instalator sau cu un reprezentat Grundfos. 0745 189 529 este numarul la care iti raspund reprezentantii Grundfos din Romania. Poti apela la ei si gata cu robinetele care abia taraie, gata cu dusurile care cu greu indeparteaza samponul si gata cu avariile masinii de spalat sau ale masinii de spalat vase.

pompa de presiune

Daca montezi pe sistemul de apa o pompa de presiune Grundfos Scala2 poti da drumul la toate robinetele din casa in timp ce masina de spalat este pe programul de clatire. Poti uda si gradina in acelasi timp fara a-l lasa pe cel ce se afla sub dus fara presiune la apa. Vei avea o presiune PERFECTA la toate robinetele din casa.

Pompa hidrofor Grundfos

Pompa hidrofor Grundfos Scala2 este tot ce ai nevoie pentru a avea o presiune constanta la toate robinetele, indiferent de numarul de consumatori. Poate fi montata foarte usor de un instalator in 3 pasi:

  1. conectare la instalatie
  2. amorsare
  3. alimentare la priza

Ata de simplu! Pompa hidrofor Grundfos va functiona la 3 bari indiferent de numarul de robinete pornite.

Mai multe detalii despre Grundfos si solutiile eficiente de pompare propuse de acest concern cu traditie gasesti in articolul „Fabricile Grundfos creaza pompe din ce in ce mai performante„.

Atat pentru azi! Sa auzim de bine!