Pompe industriale: cum pot fi folosite si in ce industrie

pompe industriale grundfos

Astazi discutam despre pompe industriale si utilizarea acestora. O pompa industriala este in mod obisnuit o pompa de dimensiuni industriale, utilizata pentru a muta multe tipuri diferite de substante, inclusiv apa, produse chimice, petrol, ape uzate, namol sau alimente.

Indiferent daca sunt pompe standardizate, pompe cu motor, pompe submersibile de foraj, diafragma sau cu supape tip fluture – gama de produse a Instalgeneration pentru aplicatii industriale acopera practic toate cerintele proceselor din industrie. Supapele industriale de inalta performanta ofera, de asemenea, o utilizare eficienta, durabila si ecologica.

Orice pompe industriale comercializate de Instalgeneration sunt extrem de versatile si potrivite pentru utilizare intr-o gama larga de aplicatii industriale, de la industria farmaceutica si alimentara si a bauturilor la protectia impotriva incendiilor, producerea zapezii si productia de zahar. In plus, produsele Instalgeneration ofera cele mai inalte niveluri de calitate si performanta. Pompele si supapele industriale sunt proiectate pentru a face fata celor mai dure provocari de functionare: temperaturi extreme, presiuni ridicate sau fluide corozive.

Utilizarea de pompe industriale

Veti gasi pompe Grundfos care functioneaza in cele mai ostile medii industriale. In subsoluri, in rezervoarele de gunoi, in caldura, abur, grasime si murdarie, manipuland deseurile industriale corozive si abrazive la care alte pompe nu pot face fata. Performand in mod fiabil luna de luna, an de an, in toate tipurile de medii, pompand solide si lichide care ar opri alte pompe, tot ceea ce comercializam la Instalgeneration este conceput pentru calitate.

Firma noastra lucreaza in stransa cooperare cu principalii producatori de pompe si utilizatorii finali. Fie ca operati o sursa de apa municipala, pompati ulei din fundul oceanului sau lucrati cu fluide corozive in uzinele chimice, avem produse si servicii care sa raspunda cerintelor aplicatiilor dvs. de pompare. Folosind cunostintele si experienta aplicatiilor noastre, combinate cu cea mai recenta tehnologie, ne propunem sa oferim calitate la un pret convenabil.