Producător containere Brașov – Block Box

producator containere

Cauți o soluție rapidă, accesibilă și flexibilă de a construi? Indiferent că vorbim despre birouri, șantiere, spitale sau chiar case modulare, astăzi, ideea de a transporta și asambla o construcție direct în locul în care va fi amplasată, a luat avânt. Block Box, un producător de containere de succes din Brașov, aprecia că nevoia permanentă de adaptare la cerințele pieței l-a ambiționat să fie perseverent, să construiască mai bine și mai sigur.

Studiate și produse pentru construcții provizorii, containerele sunt soluția perfectă atunci când te confrunți cu probleme de logistică.

Implementând normele de calitate ISO 9001/ 2015 și ISO 14001/2015, acest producător de containere ține cont de necesitățile și dorințele clienților, garantând disponibilitate imediată, confort și siguranță.

Producător containere Brașov – maximă compatibilitate

Un plus îl constituie creativitatea, căci de aproximativ două decenii Block Box preia proiectele din stadiul de idee și în funcție de viziunea solicitantului, gândește și construiește structuri ușoare și rezistente, compatibile cu o varietate de businessuri.

Și să nu uităm de calitate: orientat pe rezultate și proiecte de succes, producătorul de containere urmărește respectarea raportului corect calitate-preț astfel că beneficiarul se va bucura de containere fabricate conform normelor românești și europene în vigoare.

Care sunt avantajele construcțiilor de gen? Sigur că nu toată lumea deține informațiile necesare, însă reprezentantul acestui producător de containere a avut amabilitatea de a le puncta, după cum urmează:

📌 Sustenabilitatea – datorată materialelor reciclabile din care sunt fabricate. Astfel, ele sunt prietenoase cu mediul înconjurător.
📌 Eficiența energetică – pot fi locuite indiferent de anotimp, datorită izolației de calitate
📌 Antivandalism
📌 Construcții predate la cheie, cu mențiunea că tâmplăria, echipamentele și accesoriile sunt alese de fiecare client în parte, cu numeroase posibilități de personalizare
📌 Accesibilitate, căci prețul unui container este cu mult mai mic decât al unei clădiri tradiționale
📌 Mobilitate – acesta putând fi transportat oriunde și oricând
📌 Durabilitate – poate cel mai important aspect, dacă ținem cont de rezistența la condițiile meteo sau cutremur.

Mai multe date găsiți pe siteul furnizorului, www.block-box.ro.