Protectie maxima prin sisteme de alarma Brasov

Ce protejam?

In primul rand ne protejam pe noi ca persoane. Este suficient sa deschizi televizorul la orele 17 ca sa iti dai seama cat de expusi suntem in fata pericolelor, in fata infractorilor si in fata indiferentei celor din jur.
In al 2-lea rand vrem sa ii protejam pe cei dragi. Se intampla sa fim nevoiti sa plecam perioade mai lungi sau mai scurte de acasa, dorim sa ii stim in siguranta pe cei la care tinem si este bine sa luam masuri.
In al 3-lea rand dorim sa ne protejam proprietatile si bunurile; toate acestea reprezinta o parte din munca noastra, o parte din ceea ce am realizat fizic de-a lungul timpului.

Cum protejam?

Prin achizitionarea si montarea de sisteme de alarma Brasov putem proteja tot cea ce are importanta pentru noi. Un sistem calitativ si performant este atuul, este asul din maneca atunci cand in joc intra un posibil raufacator. Un proverb spune ca “Este mai bine sa previi decat sa tratezi.” si se aplica si aici. Masurile de siguranta pot preintampina un astfel de “accident”.

Cum functioneaza un sistem de alarma?

Inainte de a raspunde la acesta intrebare trebuie sa facem o mica descriere a componentelor principale.

1. senzori: sunt cei care transmit informatia, cei mai intalniti fiind senzorii de miscare (exista de asemenea senzori de detectie a fumului, a apei, a temperaturii);
2. centrala: toata informatia transmisa de senzori ajunge in centrala;
3. bateria: ramase fara curent electric, orice sisteme de alarma Brasov ar ramane fara posibilitatea de a functiona;
4. tastatura: armarea si dezarmarea se fac introducan un cod din mai multe cifre;
5. sirena: avertisment sonor;
6. telefon mobil: mesaje referitoare la declansarea alarmei.

Toate aceste elemente sunt legate intre ele (prin fire sau prin unde radio). Senzorii transmit informatia catre centrala care transmite mai departe comanda catre sirena si telefon. Simplu si eficient!

Ce tipuri de alarme exista?

Este de la sine inteles ca piata sistemelor de securitate abunda de diferite sisteme de alarma, cele mai cunoscute si mai noi de altfel fiind cele wireless, adica fara fire (necablate). Exista kit-uri complete gata pregatite pentru a fi instalate sau se pot crea alte kit-uri in functie de spatiul destinat protectiei.

Cat de greu se instaleaza?

Kit-urile vin insotite de schite si explicatii privind montajul. Pe langa acest lucru exista servicii de consultanta gratuite in acest sens si firme care se ocupa expres cu montaj de sisteme de securitate.

Nu cred ca mai are rost sa discutam despre utilitatea acestor sisteme de alarma Brasov, este de la sine inteles de catre toata lumea. Faptul ca nu ti s-a intamplat tie un eveniment care sa iti ridice semne de intrebare asupra sigurantei tale si acelor dragi nu te pune la adapost.