Recomandarile lunii decembrie

recomandari decembrie

Intersolar – sisteme fotovoltaice Cluj

Asa cum v-am obisnuit, venim cu o noua lista de firme si servicii care merita a fi promovate pentru calitatea lor. Incepem lista de astazi cu Intersolar, o firma specializata in sisteme fotovoltaice Cluj. Acestia ofera servicii atat pentru utilizatorii casnici cat si pentru sectoarele de business. Puteti gasi aici statii de incarcare indoor si outdoor, invertoare, unitati stocare a energiei, panouri fotovoltaice si desigur, consultanta sau servicii montaj de top pentru toate acestea.

Ice Till Count – servicii contabilitate Sibiu

Stim cat de dificil este sa gestionam totul singuri, mai ales atunci cand vine vorba de a detine propriul business. Nu trebuie sa tineti pasul cu toate schimbarile legislative sau sa veniti singuri cu solutii la diverse situatii neprevazute. Apelati cu incredere la servicii contabilitate Sibiu, iar la incheierea unui contract de minim un an, puteti beneficia de o luna de servicii gratuita. Acum puteti conta pe profesionisti pentru calcule de salarizare, evidente contabile, contracte si consultanta in domeniu!

Electro Construct – instalatii electrice Buzau

Cand vine vorba de lucrari la instalatiile electrice, este clar ca avem nevoie de firme specializate. Din acest motiv va aducem in atentie firma Electro & Construct, care proiecteaza si executa instalatii electrice Buzau, linii electrice cu tensiuni nominale 0.4 – 20 kV aeriene si / sau subterane si posturi de transformare. Acestia sunt atestati ANRE cu gradele B, C1A, C2A si respecta standardele de calitate ISO 9001 pentru siguranta deplina a fiecarei lucrari.

Archaus – inginerie geotehnica Buftea

Ultima firma din lista recomandarilor este Archaus, specialistii in inginerie geotehnica Buftea. Lista lor de servicii oferite este foarte cuprinzatoare, de la geotehnie la hidrogeologie, servicii de mediu, foraje dar si analiza de laborator. Alaturi de parteneri acreditati, ei pot realiza toata gama de teste si determinari de laborator: umiditate, granulozitate, limite de plasticitate, compresibilitate edometrica, forfecare etc. In plus, se pot realiza si teste distructive si nedistructive pe elemente structurale din beton si beton armat.