Reglete preturi, profile port eticheta pentru rafturile magazinelor

reglete preturi

Farmacie, supermarket sau benzinărie: indiferent de domeniul de activitate, afacerea ta trebuie să se transforme într-o experiență plăcută pentru clienții ce-i pășesc pragul. Iar dacă nu știai, află că ochiul format al cumpărătorului sesizează, într-o clipă, șinele învechite sau lipsa etichetelor. Totuși, acest lucru nu trebuie să te sperie, căci, retailerul RMS (Retail Management Solutions) comercializează accesorii esențiale, printre care reglete prețuri.

Reglete prețuri pentru un magazin organizat

Și știu că vei fi de acord cu mine: în procesul de achiziție totul depinde de cost. Însă, „portița” care te poate determina să nu mai ții atât de mult cont, este redată de modul de prezentare, de afișare a prețului, promoției sau a unui produs în ofertă. Cu alte cuvinte: detaliile fac diferența, astfel că toți comercianții au înțeles importanța acestor reglete prețuri.

Am apelat la recomandările specialiștilor de la compania sus – menționată și așa am descoperit, prin intermediul magazinului online accesorii-magazine.ro, că există o multitudine de șine, adaptate tipurilor de raft. Ca un avantaj în plus, e important de menționat faptul că acestea se pliază atât pe cerințele magazinelor mici, cât și a celor de tip supermarket sau hipermerket.

Transparente sau colorate, realizate din PVC de înaltă calitate, profilele port etichetă sporesc vizibilitatea produselor la raft, putând fi adaptate unui număr nelimitat de suprafețe. Și încă ceva: sunt ieftine și foarte ușor de folosit!

Clasficare reghete preturi

Discuția nu poate fi închisă înainte de a face o scurtă clasificare, menită să te ajute în procesul de selecție.

  • Așadar, profilele universale cu bandă adezivă (profil adeziv transparent DBR, profil adeziv HE 39/1000 transparent, profil adeziv DBR transparent cu bandă adezivă de 19 mm) sunt ideale pentru rafturile metalice industriale.
  • Profilele mecanice (LS transparent, TE transparent, HSAC transparent) se potrivesc rafturilor comerciale de tip Modern Expo, Tego, Eden sau Kifato.
  • Rafturile din lemn sau sticlă solidă solicită profil adeziv HE transparent sau GLS transparent.
  • Profilele DRA, KE transparent, KUL transparent se montează pe rafturi tip grilaj din sârmă și coșuri din sârmă.
  • Iar pentru cârlige distingem profilele portetichetă DRA și port etichetă cu buzunar.
  • Și să nu uităm de banda decor PVC utilizată prin inserarea în toate modelele de reglete prețuri.

Investește inteligent în imaginea magazinului tău, iar clienții vor deveni fideli!