RPS – recrutare si plasare personal

Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana a adus un mare beneficiu romanilor care vor sa isi desfasoare activitatea in afara spatiului carpato-danubiano-pontic, azi fiind liberi sa lucreze in tarile membre ale uniunii avand salarii competitive la nivelul tarilor care ii “adopta”. Nu vom discuta aici de pierderea Romaniei de muncitori calificati, ci de posibilatea celor selectati de a avea conditii de munca si salarii la nivelul tarilor dezvoltate din Europa.

De ce sa folosim o companie de recrutare?

Raspunsul este simplu: pentru siguranta sumneavoastra. Exista foarte multe firme de recrutare pentru strainatate, misiunea dumneavoatra este sa le alegeti pe cele mai serioase. Este important sa cautati informatii despre firmele de recrutare personal care plaseaza forta de munca in afara tarii si sa fiti foarte atenti la actele care va sunt inmanate.

Un alt motiv pentru care este bine sa alegeti o agentie de recrutare forta de munca este acela ca veti fi in totala legalitate pe piata muncii. Este important ca dumneavoastra sa aveti un contract de munca clar, un contract care sa va asigure venitul garantat, care sa va asigure continuitate in ceea ce priveste vechimea in munca si toate drepturile sociale care vi se cuvin.

RPS cauta specialisti tehnici

RPS Payroll este o firma specializata in recrutare si plasare personal in domeniul industriei tehnice, mai exact in industria de constructii si mentenanta de instalatii si conducte din domeniul rafinariilor, centralelor electrice sau a industriei de expluatare miniera. In acest moment suntem in cautare de personal specializat (tamplari, instalatori, sudori, dulgheri) care sa isi desfasoare activitatea in Olanda. Informatiile primite vor fi clare inca de la inceput. Veti fi informat despre fiecare aspect al viitorului dumneavoastra job: durata, salariu, cazare, transport, asigurare etc. Firma noastra va oferi spijin si consultanta pe toata perioada contractuala tuturor celor care care exista in baza noastra de date.

In functie de parteneriatele pe care le incheiem cu diverse firme, oferta de job-uri si tarile in care va puteti desfasura activitatea este in continua modificare. Va invitam sa descarcati si completati formularul de aplicare pe care sa il trimiteti apoi catre noi, exista mereu posibilitatea ca job-ul cautat de dumneavoastra sa se afle in portofoliul nostru sau sa apara cat de curand.Daca nu doriti sa faceti acest lucru online, va asteptam la biroul nostru din Brasov.

Faceti un pas catre un viitor mai bun, catre un job care sa va aduca satisfactii pe toate planurile.