Servicii complete de stomatologie Rasnov

dentist rasnov

Vrem, nu vrem, toti ajungem mai devreme sau mai tarziu la dentist. Cei mai multi ajung sa gaseasca o clinica stomatologica moderna in care sa fie tratati profesionist. Medicina stomatologica avanseaza rapid si apar noi forme de tratament, fara durere si minim invazive.

Medicul stomatolog nu este bau-bau

Eu sunt de parere ca vizitele la medicul stomatolog trebuie sa inceapa in timpul fragedei copilarii. Imediat ce apar dintisorii de lapte, acestia trebuie ingrijiti corespunzator. Vizitele la medicul stomatolog ar trebui sa fie pentru inceput unele de acomodare, de joaca, de imprietenire si incredere cu personalul medical, si, totodata, de acomodare cu instrumentalul din cabinet.

Pe langa un periaj corect facut acasa, un periaj profesional regulat poate preveni aparitia cariilor atat pe dintii de lapte cat si pe dintii permanenti. La copii, se poate opta pentru sigilarea temporara a dintilor.

Ce presupune sigilarea dintilor?

clinica stomatologica rasnovSigilarea este o metoda de preventie a cariilor. Se foloseste la copii deoarece acestia, in cele mai multe cazuri, din cauza varstei, nu se pot  spala corespunzator pe dinti.

Aplicarea unei rasini pe suprafata dintilor creaza un strat care protejeaza smaltul la atacul cariilor.

Tratamentul este temporar si se poate repeta la nevoie.

Procedura nu creaza disconfort.

Afla mai multe detalii de la medicul stomatolog.

Tratamente fara durere, acum si in Rasnov

Au fost vremuri cand vizita la dentist era asociata cu durerea si disconfortul. Dezvoltarea tehnologica, evolutia ramurilor conexe si implicarea medicilor au dus la dezvoltarea de clinici unde confortul pacientului si relatia medic-pacient primeaza.

Mergi la dentist fara frica. Nimic nu trebuie sa doara. Nu amana, problema ta va deveni acuta.

Implantologie la preturi corecte

cabinet stomatologic rasnovFiecare dinte merita salvat.

Implantologia este tehnica prin care poti avea un dinte nou fara a afecta dintii invecinati. Fiecare dintre cei care intra intr-un cabinet medical stomatologic poate discuta cu medicul stomatolog pentru a gasi cea mai buna solutie la problema sa, inclusiv din punct de vedere financiar.

Vorbeste deschis cu medicul tau stomatolog.

Afla toate detaliile referitoare despre implant, despre procedurile medicale necesare, despre timpul de vindecare.

Vizite periodice la dentist

Indiferent daca ai sau nu probleme stomatologice, vizita la medicul stomatolog ar trebui sa fie o rutina. Principiul „mai bine previi decat sa tratezi” se aplica foarte bine si aici. Cu cat problema este mai mica, cu atat este mai usor si ieftin de tratat.

Ai grija de tine, mergi regulat la dentist.