Solutii integrate de transport: Zeta Logistic

Exista o zicala care spune ca banii trebuie sa circule. De acord, doar ca noi venim cu o completare, ca banii sa circule este necesar ca marfurile sa circule si de aici se naste si nevoia de transport marfa.

Logistica in ceea ce priveste transportul international de marfa a avut una din cele mai mari dezvoltari din ultimii 50 de ani. Marfurile circula pe cale terestra, maritima sau aeriana intr-un flux greu de imaginat si constituie o parte majora din economia mondiala.

Zeta Logistic SRL este un jucator important pe piata transporturilor de marfa si a castigat locul ocupat oferind solutii de transport de cea mai buna calitate la preturi competitive. Serviciile de transport rutier international trebuie efectuate conform contractelor, regulilor si legislatiei in domeniu. Ne bucuram de increderea partenerilor nostri, incredere in spatele careia se afla ani de munca, profesionalism si responsabilitate.

Pentru ca marfurile circula de pe un continent pe altul am dezvoltat inca doua divizii in acest sens, cea de transport maritim si cea de transport aerian. In functie de tipul de marfa (perisabila sau nu), de volumul ce trebuie transportat se fac calcule de rentabilitate si se stabileste impreuna cu clientul care este solutia  cea mai buna. Indiferent de tipul de transport ales, cu Zeta Logistic aveti garantia unui serviciu promt cu toate lucrarile adiacente incluse (incarcare, descarcare, formalitati vamale etc). Cu toate acestea, cea mai mare activitate se desfasoara in cadrul transportului rutier international. De-a lungul timpului am creat punti de legatura, motiv pentru care serviciul de transport international Marea Britanie este unul regulat.

In ultimii ani timpul a devenit parca tot mai scurt, mai comprimat, multe dintre contractele si comenzile noastre desfasurandu-se in mediul on line. Puteti sa trimiteti comanda dvs direct prin intermediul site-ului nostru si veti primi consultanta gratuita in gasirea celei mai eficiente solutii pentru dvs. Oricand aveti nevoie de un serviciu de transport international marfa (rutier, maritim sau aerian) trimiteti-ne datele necesare si veti primi in cel mai scurt timp cu putinta toate datele despre tipul de transport propus, costurile implicate si timpul de livrare.

Zeta Logistic – transport marfa rutier, maritim si aerian