Suplimente alimentare lipozomale pentru hrana celulelor

suplimente alimentare lipozomale

Ancorarea nutrientilor in lipozomi este cea mai mare inovatie din domeniul suplimentelor nutritive. Cea mai mare provocare in dezvoltarea unui supliment este de a maximiza absorptia nutrientilor. Aceste suplimente alimentare lipozomale sunt raspunsul.

Cu cat biodisponibilitatea unui nutrient este mai mare, cu atat mai mult din acest nutrient ajunge in celulele corpului. Cele mai mari bariere de depasit sunt tractul gastrointestinal si membrana celulara. In multe dintre suplimentele nutritive traditionale, o mare parte a nutrientilor este deja descompusa de sucul gastric. Din aceasta parte ramasa a acestor nutrienti, doar o mica parte ajunge la celule. Nutrientii din produsele traditionale nu reusesc sa treaca prin membrana celulara. In cele din urma, in acest caz, doar 5% din nutrientii ingerati intra efectiv in celulele corpului. Din acest motiv recurgem la suplimente alimentare lipozomale.

vitamine si minerale lipozomale

Tehnica lipozomala este acum folosita cu mare succes in suplimente alimentare lipozomale. Datorita structurii lor speciale, lipozomii sunt capabili sa livreze 95% din nutrientii in starea lor initiala in celula fara nicio piedica. Acest lucru le face un mijloc de transport superior si inovator. Este o metoda extrem de eficienta care are un rezultat fara precedent.

Corpul nostru produce in mod natural propriii lipozomi. Acestia nu sunt defalcati in tractul digestiv si pot transmite nutrienti acolo unde e nevoie. Deoarece structura lor e similara cu structura celulara, organismul foloseste lipozomul ca material de constructie.

Suplimente alimentare lipozomale – eficienta

Eficacitatea lipozomilor este un fapt dovedit; de fapt, este o inventie din industria farmaceutica. Ei au cautat modalitati de a permite medicamentelor sa ajunga nevatamate in celulele corpului. Incapsularea lipozomala a medicamentelor a fost folosita cu succes in industria farmaceutica de ani de zile.

Administrarea lipozomala ofera mari avantaje, in special in suplimente alimentare lipozomale, deoarece substanta este livrata direct in anumite celule sau tesuturi. Puteti acum beneficia de toata eficacitatea suplimentelor, de la calciu, la magneziu si alte minerale, fara a irosi nici un procent din avantajele lor.