Toaleta Subway 2.0, fara margine si cu montaj pe perete

Toaleta Subway 2.0 Villeroy & Boch

Villeroy & Boch nu se dezminte nici atunci cand vine vorba de toalete. Colectia Subway 2.0 Villeroy & Boch este un exemplu de maiestrie, de tehnica si design in baie. Optiunile si combinatiile pe care le poti face in amenjarea baii atunci cand optezi pentru obiectele sanitare din colectia Subway 2.0 de la Villeroy & Boch sunt nelimitate. Imagination, the final frontier!, da, stiu, era vorba de spatiu, dar in cazul nostru, este imaginatia. 🙂

Asadar, Villeroy & Boch ne surprinde din nou atat la capitolul design cat si la capitolul functionalitate, mai ales in cazul toaletelor sau vaselor wc cu montaj pe perete. Rezervorul si instalatia sunt ascunse, se creaza astfel o ambianta moderna, eleganta si, nu in ultimul rand, igienica.

Curatarea usoara a podelei este un avantaj major, atat in baile de acasa cat si in baile din hoteluri, pensiuni, restaurante. Si pentru ca am ajuns la capitolul igiena, e musai sa vorbim despre DirectFlush.

DirectFlush, curatare rapida a vasului de toaleta

Toate vasele wc Subway 2.0 de la Villeroy & Boch au integrata functia DirectFlush care permite o curatare temeinica cat si rapida a toaletei. Debitul de apa este directionat precis pentru a indeparta urmele sau reziduurile de pe vasul de toaleta.

Ramanem la capitolul igiena si vorbim despre lipsa ramei (toalete sau vase wc rimless). Mizeria nu se mai poate ascunde in spatele ramei, igiena fiind una la cote foarte inalte.

Villeroy & Boch Subway 2.0

AquaReduct, mai multa igiena cu mai putina apa

Economia de resurse depaseste foaia de hartie si isi gaseste aplicabilitatea in colectia de vase wc si obiecte sanitare de la Villeroy & Boch, si anume, Subway 2.0. In loc de 6 litri de apa la fiecare folosire, toaleta Subway 2.0 foloseste 4,5 litri, zi de zi, contribuind la un consum redus de apa.

Iata o metoda extraordinara de a proteja atat mediul cat si portofelul. 🙂 .

Instalare usoara si seturi inteligente de montaj

Toalete cu montaj pe perete arata pur si simplu elegant. Seturile de montaj permit o instalare simpla si , mai mult decat atat, flexibila, adaptata la nevoia exacta a posesorului. Optional, se pot alege sisteme care cresc nivelul de confort din baie cat si din intreaga casa (exemplu, viProtect, un sistem care atenueaza sunetele din baie).

Daca esti in proces de amenajare al baii, ia in calcul si colectia de obiecte sanitare si toalete de la Villeroy & Boch. Versatila, colectia Subway 2.0 se ptriveste oricarui stil de amanajare.