Ultimul drum

pompe funebre brasov

Despartirea este umoment dureros in care ai nevoie de tot sprijinul posibil. Exista oameni dedicati serviciilor funerare care preiau sarcinile celor apropiati lasandu-le acestora timp pentru a-si lua ramas bun.

Vrem, nu vrem, in  viata noastra apar si astfel de momente. Nimeni nu este pregatit pentru pierderea celor dragi, cu toate acestea, trebuie sa fim prezenti si sa ne facem datoria morala si crestina fata de cel plecat.

Compasiunea este unul din sentimentele care ne fac mai umani, mai frumosi. In astfel de momente o firma de pompe funebre este alaturi de familie pentru a prelua toate sarcinile administrative si, mai ales, pentru a respecta dorintele, credinta si traditiile care insotesc un astfel de moment.

De ce sa apelezi la seviciile unei firme de pompe funebre?

  1. pentru ca in astfel de clipe ai nevoie de ajutor specializat, nu este timp de pierdut;
  2. pentru ca putinul timp ramas il poti dedica momentelor de ramas bun si de sustinere a celorlalti membri ai familiei;
  3. pentru ca o firma de servicii funerare se poate ocupa de toate demersurile necesare cerute de societatea civila (certificat de constatare deces, toaletare si imbalsamare, transport, sicriu, loc de veci, etc);
  4. organizeaza parastasul conform dorintelor familiei;
  5. ofera consultanta si vine cu solutii practice;
  6. se ocupa de actele necesare pentru intocmirea dosarului de „Ajutor de inmormantare”;
  7. sustine familia prin preluarea se sarcini administrative si de organizare cu maxima discretie si respect pentru defunct si familia acestuia.

O firma cu experienta in domeniul funerar cunoaste toate demersurile necesare organizarii funerariilor, indiferent de religie sau de cutumele zonelor geografice. Respectarea traditiilor si directivelor trasate de familie trebuie sa se realizeze intocmai, fara abatere. Respectul pentru cel plecat si sensibilitatea fata de cei suferinzi trebuie sa fie norme de conduita pentru cei care ofera servicii de pompe funebre.

In Brasov, cei de la Casa Funerara „Ultimul drum” sau „Funerare Dorel” (asa ii cunosc cei pe care i-au sustinut in astfel de momente) promit sa fie alaturi in aceste clipe triste atat din punct de vedere al organizarii funerariilor cat si din punct de vedere uman.