Un colt de rai, Valea Zanelor

Spa Valea Zanelor

Romania este frumoasa, este binecuvantata cu zone impadurite, cu ape cristaline si oameni primitori.

Sunt multe zone din tara noastra care asteapta sa fie redescoperite si reintroduse in circuitul turistic. Suntem fericiti sa spunem ca Valea Zanelor (Covasna) este o zona care si-a recastigat notorietatea din punct de vedere turistic, acest lucru datorandu-se si facilitatilor oferite  de hotelieri precum Hotel Monte Cervo.

Catalogat cu 4 Stele, Hotel Monte Cervo isi asteapta oaspetii dornici de a se relaxa intr-un loc pitoresc, intr-un loc cu incarcatura spirituala unde beneficiile naturii se fac simtite inca din prima zi a sejurului.

Piscina cu apa sarata isi asteapta oaspetii cu toate beneficiile ei asupra sanatatii: aerosoli pentru tratarea afectiunilor respiratorii si ameliorarea bolilor de piele, efecte antiinflamatoare pentru cei cu afectiuni locomotorii si cure de magneziu pentru cei care vor sa se elibereze de stres, etc. Pe langa partea de relaxare veti beneficia de un „tratament natural” si de o ameliorare a starii de sanatate.

Spa Valea ZanelorFacilitatile nu se opresc aici, oaspetii vor avea  parte de aer curat, ozonat si de cure de aerosoli. O salina moderna asteapta sa le amelioreze orice problema din spectrul afectiunilor respiratorii, inclusiv a alergiilor. O sauna si o camera de relaxare cu aroma-terapie vin sa completeze ceea ce este de fapt Hotelul Monte Cervo, un Centru Spa unde fiecare se poate incarca energetic si se poate relaxa deplin.

Cele 52 de locuri de cazare sunt mobilate luxos si cu mult bun gust pentru a satisface si cel mai pretentios vizitator. Privelistea poate coplesi pe oricine, hotelul este ca o fereastra catre frumusetea naturii.

Valea Zanelor si-a deschis portile pentru a primi oaspeti care vor sa descopere frumusetile zonei, una din cele mai cunoscute fiind Castelul de Lut.