Vanzari masini Brasov, care sunt preferintele celor de la Poalele Tampei?

vanzari masini Brasov

Google abunda in anunturi cu vanzari masini Brasov. Gasesti de vanzare orice masina iti doresti, atat noua cat si rulata sau second hand. Cum faci alegerea cea mai buna? Apeleaza la un dealer auto din Brasov care are in spate o vechime in serviciile de vanzari auto Brasov si care are un rating excelent.

In cercetarile noastre am gasit in Brasov un dealer auto care vinde atat masini noi cat si rulate si care are o reputatieexcelenta, de acea nu ne sfiim sa-l numim aici – DRIVE LINE BRASOV.

La un dealer auto gasesti atat masini noi cat si masini rulate, unele din ele fiind aproape noi. Ai siguranta unei masini verificate, cu provenienta sigura, care are toate actele necesare si un pret corect. Cu siguranta ai fost cel putin o data in viata intr-un targ auto si ti-ai facut o idee despre cum se desfasoara lucrurile.

Tocmai de aceea este bine sa investesti intr-o masina rulata sau second hand verificata si sa colaborezi cu oameni pentru care imaginea cantareste greu.

Vanzari masini Brasov, preferinte si tendinte

Masinile rulate din Germania continua sa ramana in top. Brasovenii prefera marcile Volkswagen, BMW, Audi si Mercedes Benz. Observ in ultimii 5 ani o crestere a vanzarilor de autoturisme rulate japoneze precum Mitsubishi, Subaru, Mazda, Toyota si Nissan.

Brasovenii urmaresc sa cumpere masini cat mai recente, cu consum cat mai mic si care sunt usor de intretinut. In ceea ce privese tipul de combustibil, autoturismele diesel castiga locul I detasat. 🙂 La capitolul hibrid stam binisor, se poate observa cu ochiul liber pe strada. In ceea ce priveste vanzarea masinilor electrice suntem DEPARTE si asta si datorita infrastructurii care nu permite o incarcare oriunde si oricum. Exista o crestere semnificativa de interes spre masinile Hybrid si Plug IN Hybrid.

Vanzari masini Brasov, preferintele barbatilor

Testosteron… 🙂 Mai in gluma, mai in serios, cand vine vorba de vanzari masini Brasov, barbatii prefera masinile puternice, SUV-urile si sedanurile fiind in topul preferintelor. Criteriile de achizitie, fie ca vorbim vanzarea de masini noi sau masini rulate, sunt legate de motorizare, pret, combustibil (motorina!), consum si fiabilitate.

Vanzari masini Brasov, preferintele barbatilor

Vanzari masini Brasov, preferintele femeilor

Femeile tin la siguranta lor si pun pe primul loc acest aspect atunci cand ajung la un dealer auto Brasov. Contrar aparentelor stiu foarte clar ce vor. Prefera masinile pe benzina, cat mai noi si mai usor de manevrat in traficul urban.

In ceea ce priveste pretul masinilor, femeile sunt mai zgarcite, sunt dispuse sa plateasca jumatate din suma pe care ar plati-o un barbat pe o masina. Sic!

Vanzari masini Brasov, preferintele femeilor

Vanzari masini Brasov, preferintele tinerilor

Cei mai proaspeti dintre soferi isi doresc masini cu care sa se remarce. Isi vad idolii si trendsetterii coducand bolizi scumpi si care ating suta de km in 2-3 secunde. Au exuberanta caracteristica varstei si isi doresc masini in culori deosebite si cu motoare demne de “Need for Speed ”.

Acestea fiind spuse, nu imi ramane decat sa te indemn catre un dealer auto care se ocupa cu vanzarea de masini noi si rulate premim in Brasov si care poate satisfce toate categoriile de mai sus. Ia legatura cu profesionistii de la Drive Line Brasov si cumpara-ti in sigurana masina visurilor tale.