Ynad – totul despre tamplarie PVC

Au trecut peste 20 de ani de cand romanii au descoperit beneficiile tamplariei PVC. Montam inca din faza de pionierat termopane PVC in Brasov si ne-am dezvoltat continuu atat in ceea ce priveste furnizorii cat si in ceea ce priveste montajul, materialele folosite sau feroneria.

Daca unii sunt deschizatori de drumuri, noi putem spune cu mandrie ca suntem deschizatori de usi si ferestre de cea mai buna calitate. Poate suna metaforic dar in multe case/apartamente suntem prezenti prin produse si servicii de tamplarie PVC Brasov, orasul de la poalele Tampei avand un furnizor serios de profile PVC marcile Gealan, Rehau, Roto, Ramplast, Veka, Salamander,  Alumil, Aluplast, Wink Haus, Selve, Guardian, Saint Gobain. Cand vine vorba de usi PVC Brasov sarim in sus de bucurie la gandul ca vom primi noi provocari, noi modele la care clientii s-au gandit sau pe care le putem propune chiar noi in functie de arhitectura casei sau de mobilierul deja prezent in locuinta. Acelasi lucru putem spune si despre ferestrele termopan Brasov unde am intampinat forme noi, deschideri inguste si culori inedite. Foarte multi clienti au cerut si jaluzele, atat de interior cat si de exterior:

  • jaluzele de exterior cu telecomanda si motor programabil;
  • jaluzele orizontale intr-o paleta larga de culori;
  • jaluzele verticale de interior;
  • rulouri exterioare suprapuse;
  • rolete Velux si Fakro;
  • rolete zebra;
  • rolete de interior casetate/necasetate.

Nu ne dam in spate nici cand vine vorba de usi de termopan exterioare deoarece utilizam profile de calitate inalta care sunt tratate UV. Si aici modelele pot fi realizate in functie de imaginatia si dorintele fiecaruia.

Daca acum multi ani balcoanele erau neinchise si folosite ca simple terase sau spatii de depozitere (sau locul pentru o pauza de tigara ♥), acum, prin inchiderea balcoanelor cu tamplarie PVC termoizolanta acestea se pot transforma in birouri, locuri de joaca pentru copii sau chiar spatii de locuit. Dati-ne voie sa punctam ca executam inchideri de balcoane Brasov cu sau fara acoperis.

Nici sticla termopan nu mai este ce a fost odata… Acum ea are proprietati diverse pentru a asigura o izolare termica eficienta (sticla float, sticla low e, 4 seaseon). Geamul reflectorizant, precum si geamul colorat in masa, le vedem cu totii mai ales in spatiile destinate birourilor. O noutate o reprezinta sticla printata digital fiecare putand sa isi aleaga imaginea dorita. Personalizare maxima zic!

Acordam o importanta deosebita feroneriei. Pe langa calitate si design, folosim feronerie care ofera si protectie antiefractie. Este esential sa folosim cele mai noi, mai inovative sisteme de inchidere/deschidere a ferestrelor si usilor termopan. Protectia nu se opreste aici, ci continua cu montajul plaselor de protectie contra insectelor.

Atunci cand vine vorba de profile PVC, de usi sau geamuri termopan, firma D.L. Ynad din Brasov este pregatita sa satisfaca si cel mai exigent client.