Zarian Auto Brasov: “doctorul” masinii tale

Se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Nu stiu daca la voi se potriveste acest dicton, cert este ca in cazul meu cel mai bun prieten este MASINA. Si cum cei care au un animal de companie au mereu la indemana numarul veterinarului, asa am si eu atat in telefon cat si in torpedou numarul “doctorului” de masini, si anumne, Zarian Auto.

Ni se spune in sistemul de sanatate ca preventia este cea mai buna metoda de a fi sanatosi. Ei bine, si in cazul masinilor functioneeaza acelasi sistem. Cel putin o data pe an ar trebui sa ne programam la un service auto Brasov pentru a verifica starea de sanatate si functionalitate a masinii noastre, e mai ieftin si mai sigur asa. Fara voia noastra se intampla totusi si accidente, intamplari neprevazute din care se intampla ca masinuta iubita sa iasa cam sifonata. Sa nu dramatizam, Zarian Auto are personal califcat in mereu ocupatul atelier tinichigerie Brasov si poate finisa orice “rid”. Dupa finisare masina va intra in hala destinata pentru vopsitorie auto Brasov si orice urma a suparatorului incident va fi inlaturata.

In functie de preferinte, oferim servicii de “chirurgie plastica” sau cosmetizare auto Brasov. Ii vom da masinii tale tineretea interioara si exterioara si o vom face sa se simta ca atunci cand a iesit de pe portile fabricii. Orice rid, orice zgarietura vor fi date uitarii, farurile si stopurile vor straluci si reflecta lumina precum pietrele pretioase. Tapiteria va luci de curatenie si va mirosi a primavara, pielea va avea din nou aspectul hidratat si va deveni placuta la atingere. Ce masina nu si-ar dori un polish auto si un tratament de infrumusetare?

Suntem foarte multi pe piata de reparatii masini Brasov, dar cei mai buni intotdeauna vor avea avantajul recomandarii. Clientul multumit este cea mai buna strategie de marketing. Vom continua sa fim atat “doctorul” cat si “cosmeticiana” masinii dvs cu aceeasi seriozitate pentru ca pasiunea noastra pentru masini izvoraste de undeva dintr-un colt al sufletului si pentru ca suntem niste artisti in domeniul auto.