2 pompe submersibile prietenoase cu buzunarul si bune

pompa submeesilila Grundfos1

Iti spun din start ca iti pot recomanda pompe submersibile la pret bun, poate nu cele mai ieftine de pe piata, dar cu siguranta unele excelente din punct de vedere al raportului calitate-pret. Lucrurile cele mai ieftine de pe piata instalatiilor nu sunt si cele mai fiabile daca le raportezi la rezistenta si functionalitatea optima per timp.

Ce intelegi printr-o pompa submersibila?

Este vorba despre o pompa de apa care poate fi scufundata in lichidul ce urmeaza a fi pompat. Exista o gama larga de pompe submersibile destinate pentru aplicatii diverse, atat casnice cat si industriale.

Cand sau pentru ce ai nevoie de o pompa submersibila?

1.pentru extragerea apei subterane/foraj

Pompele submersibile pentru puturi functioneaza ca un hidrofor si extrag apa pentru uzul gospodareasc. Apa este drenata si impinsa cu presiune pana in punctul de consum.

2.pentru drenaj si evacuarea apelor uzate

Pompele submersibile pot fi folosite si pentru a evacua apele uzate de la chiuvete, dusuri, cazi de baie si masini de spalat si chiar pentru drenarea si evacuarea piscinelor, lacurilor sau a apei rezultate in urma inundatiilor.

Ce au deosebit pompele submersibile de la Grundfos?

Daca unele pompe submersibile au ca baza de functionare un plutitor, pompele submersibile de le Grundfos au senzor care porneste sau opreste pompa ori de cate ori senzorul transmite date concludente catre unitatea de comanda. Totodata, acest senzor este constient si de prezenta sau absenta apei, functionarea pe uscat fiind astfel eliminata.

2 recomandari de pompe submersibile accesibile si fiabile de la Grundgos

1. Pompe submersibile Grundfos SO 5-15

Aceste pompe submersibile cu instalare direct pe teava de apa sunt destinate pentru captarea si distributia apei subterane pentru alimentarea locuintelor, caselor de vacanta sau sistemelor de irigare de mici dimensiuni.

Daca ai nevoie de apa menajera si nu vrei sa fii racordat la un sistem centralizat sau nu ai acces la un astfel de sistem poti extrage apa subterana cu ajutorul acestor pompe submersibile compacte. Astfel ai acces la apa menajera cu costuri mici si fara facturi lunare.

pompa submeesilila Grundfos1

POMPA SUBMERSIBILA GRUNDFOS SQ 5 – 15, 2.827 Lei – www.instalgeneration.ro

2. Pompa submersibila Grundfos Unilift CC 5 A1

Ai o piscina? In acest caz ai nevoie si de o pompa submersibila pentru a goli piscina in anotimpul rece. Pompele submersibile Unilift sunt ideale pentru evacuarea apei in caz de inundatii, mai ales in cazul unui volum mare de apa.

Pompele Unilift sunt ideale pentru evacuarea apelor uzate din gospodarii dar si din mediile industriale. Cu ajutorul lor se pot intreprinde operatiuni de drenaj al lacurilor si raurilor, santurilor inundate sau a terenurilor agricole.

POMPA pompa submersibila GRUNDFOS UNILIFT CC 5 A1

POMPA SUBMERSIBILA GRUNDFOS UNILIFT CC 5 A1 – 796 Lei – www.instalgeneration.ro

Pentru consumatorul casnic, o pompa de apa submersibila este solutia la indemana oricui pentru a avea apa curenta pentru consum in baie si bucatarie. O pompa de apa submersibila este mult mai utila decat un hidrofor in ideea in care aceasta impinge apa la suprafata cu presiune, in timp ce hidroforul aspira apa.