ATV Nik iti inchiriaza ATV-uri noi pentru experiente memorabile

inchiriere atv bran moieciu

Eu pana cu ceva timp in urma nu eram unul din fanii ATV-ului, dar asta pentru ca nu incercasem. 🙂 Cand esti intr-un grup de prieteni si se ia o decizie, ori mergi cu el, ori ramai pe margine. Asa m-am trezit eu in mijlocul unei operatiuni de inchiriere ATV Bran Moieciu.

Decat sa raman in pensiune, am preferat sa fac un lucru inedit sa incerc ceva ce ma sperie usor. Cred ca vazusem prea multe filmulete pe youtube, in realitate ATV-urile sunt usor de condus si stabile. Daca iti spune asta o fricoasa ca mine e musai sa crezi!

Alege un traseu potrivit pentru intregul grup

In orice grup exista un „berbec” gata sa se avante pe cele mai abrupte dealuri si pe cele mai dificile trasee. Ghidul de la ATV Nivk – inchiriere ATV Bran Moieciu a ales pentru noi un traseu cu un nivel mediu de dificultate, caci daca era dupa prietenul nostru eu cu siguranta renuntam.

Ghidul este ca si ciobanul care isi aduna oile si le duce pe toate laolalta in siguranta. Ne-am explicat foarte clar ce avem de facut, ne-a ajutat pe cei mai putin priceputi (pe mine mai exact 🙂 ) la traversarea paraurilor sau la urcarea, respectiv coborarea pantelor abrupte si ne-a aratat peisaje pe care le vezi doar in fotografii.

Mi-ar fi parut rau sa nu incerc. Dupa ce iti trec emotiile, prinzi curaj si condusul unui ATV pe dealurile din Bran-Moieciu e un lucru perfect pentru o zi libera, pentru o iesire cu prietenii sau pentru un team building.

Inchiriere ATV-uri noi Bran Moieciu

Una din temerile mele era legata de starea ATV-urilor. Imi era teama sa nu fie vorba de bolizi care imi pot pune viata in pericol. Ce zici de faptul ca toate ATV-urile sunt din 2021? Am fost printre primii clienti a lui „ATV NIK” si sper, vorba romanului, ca am tras piciorul dupa noi.