Aer conditionat industrial Brasov sau work confort expert

Aldodefcool-Aer conditionat industrial Brasov

Mi-a placut mult expresia “work confort expres”, este, daca vreti, o definitie exacta a ceea ce reprezinta un sistem de aer conditionat industrial Brasov. Confortul nu trebuie sa il regasim doar in cadrul caminului ci si la locul de munca. Un indice de confort este si calitatea aerului respirat, avem nevoie de aer curat pentru a ne mentine sanatosi, pentru a ne mentine pofta de viata si implicit, de munca.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa iti desfasori activitatea intr-o turnatorie. Oare cate grade ar fi in incaperea respectiva daca nu ar exista un sistem de aer conditionat? Nu cred ca aerul ar fi cu putinta de respirat intr-un astfel de loc, nu am fost niciodata si nici nu cred ca voi avea ocazia.

O sa spuneti ca este o extrema… Bine, sa devenim mai pamanteni si sa margem la un spalatorie care are si servicii de calcat. Ati stat in preajma unei statii de calcat profesionale? Daca nu ar exista un echipament de climatizare adecvat cu siguranta angajata (nu e discriminare, dar nu am vazut niciodata un barbat in aceasta pozitie) ar face sauna continuu. O fi sauna sanatoasa, dar in doze mici. La cat abur face o statie de calcat, nivelul de umiditate ar fi mult peste marja de confort, de caldura nici nu mai vorbesc.

Dar de simigeriile care au aparut la tot pasul (pe principiul la noi umbla cainii cu colaci in coada) ce ziceti? Angajatii fierb si coc covrigii indiferent de anotimp (cate grade ar putea fi intr-un astfel de spatiu intr-o zi torida de vara?). Ar fi cu neputinta sa lucrezi intr-un astfel de loc fara prezenta unui aparat de aer conditionat.

Aer conditionat industrial Brasov in mall-uri si magazine

Halele de productie, spatiile de birouri, mall-urile si magazinele, toate au nevoie de un sistem de ventilatie sau de aer conditionat industrial Brasov. Fara astfel de echipamente aerul ar fi greu de respirat si chiar periculos pentru sanatate.

Intr-un mall se pot gasi sute de persoane in acelasi interval de timp. Toti acesti oameni consuma oxigen, fara un echipament de monitorizare a aerului conditionat calitatea acestuia ar scadea in cateva zeci de minute. Oamenii nu ar mai pierde timp (si bani) prin magazine, sistemul lor de confort ar intra in alerta si ar parasi mall-ul.

Aerul conditionat nu este un lux, este o normalitate.