Art Tours, un partener de încredere în servicii de transport persoane

transport persoane art tours

Ideea de a călători în țară sau în străinătate presupune și necesitatea unui mijoc de transport. În funcție de numărul de persoane, de scopul și durata excursiei, ai la îndemână mai multe moduri de transport persoane.

Masina personală versus transport persoane cu microbuzul sau autocarul

Conducând mașina personală toată atenția îți este îndreptată către drum și bucuria priveliștii nu mai reprezintă o opțiune. Este drept ca te poți opri oricând și poți alege orice rută, dar cum ar fi să ajungi la destinație odihnit și relaxat?

Închirierea de microbuze sau autocare pentru transport de persoane poate fi o soluție pentru o excursie reușită. Șoferii profesioniști cunosc traseele, starea drumurilor și aleg întotdeauna cele mai fiabile rute pentru a-și duce pasagerii în siguranță la destinație. Starea de bine, condițiile deosebite de transport și prețul mult mai rentabil înclină balanța către transportul profesionist.

transport persoane Art tours5 motive sa alegi transportul cu microbuzul sau autocarul

1. Un serviciu de transport cu autocarul sau microbuzul garantează ca vei ajunge la destinație la o anumita oră. Relaxează-te, bucură-te de peisaj, socializează!
2. Vei fi dus fix la destinație, nu într-o stație apropiată. Nu trebuie să iți faci griji pentru taxiuri sau pentru bagaje.
3. Transportul cu microbuzul sau autocarul costă mult mai puțin decât celelalte mijloace de transport (tren sau avion). Statisticile spun ca prețul biletului de tren este cu 30% mai mare decât prețul biletului de autocar, iar prețul biletului de avion depășește prețul biletului de autocar cu peste 50%.
4. Ai posibilitatea sa călătorești alături de familie sau prieteni folosind o singură mașină. În funcție de mărimea grupului puteți opta pentru un microbuz cu 8, 19 sau 22 de locuri, plus locul destinat șoferului. Pentru grupurile mari există autocare cu 55 de locuri și dotări moderne. Un argument în plus la acest punct ar fi și reducerea poluării.
5. Transportul bagajelor este gratuit, nu trebuie sa îți faci griji că depășești numărul de kilograme (reprezentantele sexului frumos au înțeles mesajul 🙂 ).

De ce sunt microbuzele și autocarele mijloace sigure de transport?

Motivul este simplu: sunt conduse de șoferi profesioniști, atenți și dedicați misiunii de a-și transporta pasagerii în siguranță. Mașinile sunt mereu atent verificate din punct de vedere tehnic, sunt în stare excelentă de funcționare și sunt echipate cu sisteme de navigație prin satelit.

Așadar, dacă vrei sa călătorești cu microbuzul sau autocarul în țara sau oriunde în Europa, poți să te apuci de împachetat.

Valiza? Făcută! Aparatul foto? Bifat! Telefonul? Bifat! Atunci, ești gata de plecare.