Ia-ti o zi libera si hai sa dam o tura cu ATV-ul la Bran!

ATV Bran aventura

Cand ti-ai luat ultima data o zi libera doar pentru tine? Cand ai lipsit ultima data de la serviciu doar pentru a te recrea, pentru a-ti incarca bateriile, pentru a respira aer curat si trai o zi in mijlocul naturii? Un proverb spunea sa nu lasi nimic pe maine, sa nu amani si noi suntem de acord cu el. Azi e acea zi. Hai, echipeaza-te cu buna dispozitie si cauta in telefon inchirieri ATV Bran  caci stim ca asa ne-ai salvat.

Hai sa exploram drumuri nebatatorite, sa ne prefacem ca ne ratacim (in calitate de ghid nu am cum sa ma ratacesc 🙂 ), sa uitam de griji, sa ignoram mailurile pline cu directive care asteapta solutionari rapide (doar azi) si sa traim la maxim.

De ce cu ATV-ul pe dealurile din Bran? Pentru adrenalina… Ce poate fi mai palpitant decat o plimbare prin locuri necunoscute? Ce poate fi mai provocator decat sa urci si sa cobori dealuri si pante care sa iti dea acel sentiment de libertate pe care ni-l dorim cu totii? Cand ai trecut ultima data prin balti si noroaie fara sa iti pese ca te murdaresti? Hai sa fim copii macar din cand in cand, hai sa ne murdarim, sa radem, sa traim intens, curat, frumos.

atv bran zarnesti

Poti sa alegi un traseu anume sau putem sa iti propunem noi diverse trasee cu grad diferit de dificultate. Pe langa toate cele de mai sus iti garantam ca vei fi tot timpul in siguranta, instructajul este obligatoriu indiferent daca esti incepator sau experimentat (noi stim ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate dar de instructaj nu scapa nimeni). Sa nu uitam de castile pentru protectie, le primestii odata cu ATV-ul.

Pentru o astfel de aventura nu conteaza nici varsta, nu conteaza daca esti femeie sau barbat, daca esti genul sportiv sau genul care sta mai mult cu nasul in carti; nu este nevoie de vreo abilitate speciala pentru a conduce un ATV.

De ce inchirieri ATV Bran?

Simplu! Pentru ca aici avem de toate: padure, munte, deal, vai, rauri, flora si fauna salbatica (avem un deosebit respect pentru mediu si vrem sa nu aducem nici un prejudiciu naturii care ne gazduieste cu atata bunatate, nimic nu trebuie sa ramana ca o dovada a trecerii noastre prin zona). Respect!

Putem extinde aria plimbarilor in zone limitrofe ca Zarnesti sau Cheile Gradistei sau puteti veni cu sugestii in acest sens. Important este sa va incarcati cu energia, linistea si frumusetea naturii.
Natura este ca un doctor, ca un calmant natural care stie ne daruieste acea stare ZEN si nu asteapta nimic in schimb.

Nu ne ramane sa spunem decat: Motor! Actiune! ATV Bran!