Cilindrii pneumatici intre trecut si viitor

Tramec

cilindri pneumatici Tramec

Progresul este fantastic, este ca o carte SF a carui final inca nu a fost scris…

Daca ne-am intoarce cu 200 sau 300 de ani in urma si am privi cu ochii celor de atunci prezentul ar fi ceva de neconceput, ar fi o vrajitorie, o inchipuire “necurata”. Nimeni si nimic nu putea prevede avalansa tehnologica ce avea sa urmeze. Aparitia industrializarii a pornit un motor care devine din ce in ce mai puternic cu trecerea timpului si a carui putere creste mereu exponential. Si zicand motor mintea mea aluneca usor catre descoperirea motoarelor cu aburi care a deschis un nou orizont industrial, s-a nascut “lumea noua”, s-a deschis era masinilor si a robotilor.

Miscare si cilindri pneumatici

Cred ca noi oamenii am fost inspitatia, modelul de la care s-au construit primele motoare. Asa cum imima noastra pompeaza sange proaspat oxigenat catre celelalte organe, tot asa niste cilindri pneumatici folosesc puterea de compresie a unui gaz pentru a produce miscare. De aici incolo lucrurile devin tot mai complexe si toate sunt legate intre ele si functioneaza ca un tot unitar. Ansamblurile au devenit tot mai complexe cu multe functii si utilizari. Fiecare ansamblu automat poate contine zeci sau chiar sute de componente industriale. Aici intervenim, Tramec pentru a asigura pe piata romaneasca o gama cat mai larga, cat mai complexa de componente pneumatice, hidraulice, de sisteme liniare si transmisii mecanice, de tot ceea ce tine de automatizari.

Printre cele mai cautate piese din portofoliul nostru sunt cilindrii pneumatici. Incercam sa acoperim tot necesarul tinand cont ca si aici acestia se subclasifica in functie de ansamblul din care vor face parte. Produsele noastre vin insotite de fise tehnice, de certificate de garantie si de certitudinea consultantei, ne puteti contacta oricand pentru a gasi impreuna cea mai fiabila solutie. Tintim sa devenim acel furnizor de componente industriale care sa raspunda mereu promt la chemarea clientului.

Tot ceea ce tine de domeniul tehnic se deruleaza si se transforma cu o viteza uimitoare. Cum va arata lumea peste urmatorii 200 de ani? Greu de prezis.