Cand spui pardoseli, spui Decolandia

parchet Decolandia

Decolandia isi schimba look-ul (site-ul, mai exact), dar naravul, ba!, ramane acelasi partener de nadejde in alegerea de pardoseli, lemnul fiind cel care innobileaza locuintele, fiind cel care ne face sa calcam cu siguranta si cu un sentiment de liniste, de confort.

Este suficient sa te uiti la camerele frumos amenajate pentru a cauta idei, trenduri sau tendinte in materie de pardoseli. Lasand aspectul estetic deoparte, acordam o Mare (majuscula este intentionata) atentie calitatii. Calitatea si varietatea sunt cele care ne diferentiaza de concurenta.

Care sunt ultimele tendinte in materie de pardoseli? Parchetul de bambus!

Lumea s-a intors cu fata catre tot ce este natural, trendul acesta prinde si la noi. Parchetul de bambus este la mare cautare si nu este de mirare de ce:

  • natural;
  • varietate imensa de culori;
  • tratat cu lac poliuretanic NETOXIC;
  • tratat UV;
  • strat protector anti zgarieturi.

Ce ti-ai putea dori mai mult? Ia o carte, o cafea si intinde-te direct pe parchet. Daca e vara, este o metoda ideala de a te racori. Pentru figurosi, vezi mai jos…

Lume, lume! Decolandia va prezinta parchetul pentru incalzire in pardoseala!

pardoseli-parchet

pardoseli

Adio gresie, adio marmura, adio supratete reci si friguroase. Bine ai venit lemn masiv, bine ai venit lemn cald, placut, in culori naturale . Nu se poate descrie senzatia picioarelor goale pe un parchet incalzit  de stejar, nuc sau teak, este o senzatie pe care trebuie sa o traiesti. Nu uita, meriti ce este mai bun.

Un parchet de calitate (la un pret bun) este un element deco, mobila devine un accesoriu minimalist, nu vrei sa acoperi o asa frumusete care respira aer cald. Poti alege dintr-o gama variata de culori (mai calde, mai reci), texturi, grosimi etc.

Decolandia iubeste lemnul masiv

Nu credem ca exista material mai viu si mai frumos decat lemnul masiv. Un astfel de parchet de lemn masiv aduce in casa ta ideea de natural, de material eco, de atentie si grija. Te invitam in showroomul nostru sa experimentezi vizual si tactil diversitatea de pardoseli (atat de interior cat si de exterior), scari de lemn, grinzi si accesorii.