Cat de bine comunici cu piata?

web design

Cat de bine comunici cu piata?

Promovează-te în mod original și creativ către potențialii clienți! Materialele tale tipărite (carti de vizita, afise, flyere, mape) trebuie să atragă atenția prin calitatea designului și să convingă cumpărătorii să-ți devină clienți fideli.

Ai nevoie de experți în branding care să fie creativi și să livreze proiectele la timp, în limita bugetului stabilit? Expert Images nu este doar o agentie de print, ci este agenția care te va ajuta să-ți afișezi adevărata personalitate și să vinzi mai bine!

Secretul unui brand de succes îl reprezintă buna comunicare cu piaţa. Materialele tipărite trebuie să atragă atenţia şi să convingă prin simbolurile şi paleta cromatică folosite.
Prin creativitate şi calitatea designului, echipa Expert Images îţi ajută brandul să-şi arate adevărata personalitate.

SERVICII DESIGN OFERITE: WebDesign, Printed media, Web media, Printed materials, Outdoor, Photo editing, Ilustrations.

Un brand îşi merită cu adevărat titlul atunci când este recunoscut de către piaţă. Crearea unei identităţi vizuale care să genereze rapid notorietate companiei presupune găsirea elementelor definitorii ale brandului.

Aceste elemente trebuie să se regăsească în simbolurile, fonturile, culorile şi stilurile de design folosite.

Expert Images îţi garantează găsirea unor modalităţi de prezentare originale şi inovative!

Expert Images te ajută să construieşti un brand de succes, care va raspunde cu promptitudine tuturor provocărilor pieţei.

Noi putem crea pentru afacerea ta o identitate de brand care îți asigură credibilitatea în piața țintă și găsește cel mai bun mod de a spune cine ești.

Noi știm cel mai bine cum trebuie să îți promovezi compania. De la un ziar local și până la o campanie internațională, mesajul transmis de tine, de fiecare dată, trebuie să urmărească anumite targeturi și să fie mai bun decât mesajele competitorilor.

Expert Images îți oferă soluții creative de impact asupra celor cărora te adresezi și conduce la dezvoltarea afacerii tale.

Bannere publicitare:

Odată cu recentele progrese tehnologice în tipar, posterele de dimensiuni mari și bannerele se dovedesc utile în captarea atenției companiilor care doresc promovarea imaginii lor cât mai reușită. Posterele și bannerele de mari dimensiuni au fost folosite mereu pentru a capta atenția oamenilor în mișcare prin imagini și promoții izbitoare menite să transforme privitorii în clienți fideli.

Posterele și bannerele au devenit un mod de publicitate indispensabil. Un banner sau un poster de mari dimensiuni trebuie să capteze privirile și să comunice mesajul tău într-un mod eficient și puțin costisitor. Mesajul transmis prin intermediul bannerelor sau posterelor trebuie să fie lizibil de la o distanță mare, textul să contrasteze cu fundalul pentru ca mesajul de pe banner să iasă în evidență, paleta coloristică să fie în deplină concordanță.

Colante auto:

Calitatea printului pentru postere sau autocolante este o parte importantă, un poster printat la o calitate foto de rezoluție înaltă spre exemplu, este o garanție a calității afacerii tale și a profesionalismului de care dai dovadă. Cu ajutorul echipamentelor de ultimă tehnologie de care dispunem, putem executa printuri pe materiale de vinil, autocolant pentru suprafețe drepte dar și autocolant pentru suprafețe curbe, utilizat în colantările auto (branding auto), și garantam o calitate a printului care îți asigură succesul.

Rezoluția folosită în procesul de printare pentru bannere, afișe, postere, autocolant, sau poster vinil perforat pentru geamuri și vitrine, este una excepționala și această rezoluție va fi aleasă în funcție de modul în care alegi să îți faci publicitate. Expert Images îți oferă consultanță în alegerea modalității de execuție a printului și în funcție de ce ai ales să utilizezi: banner, poster, afiș sau alte materiale pe care putem asigura un print de calitate.

Expert Images îți poate oferi creație de modele de tapet, consultanță în alegerea acestor modele de tapet și execuția la calitate superioară.

Brosuri:

Brosura reprezintă un mod eficace de prezentare a unei companii, a unei afaceri. Legată într-o copertă atrăgătoare, oferă posibililor clienți date referitoare la oferte și produse. Broșura te reprezintă, ceea ce te obligă să te prezinți cât mai corect cu putință astfel încât clientul să fie lămurit cu privire la alegerea făcută.

Echipa Expert Images combină în cel mai bun mod elementele de comuncare vizuală, imaginile, cuvintele și ideile pentru a transmite corect mesajul tău catre client.

Elementele care te definesc prind contur sub diferite forme ce stârnesc curiozitatea.

Anteturi:

Foaia cu antet reprezintă identitatea firmei în elaborarea documentelor. Orice adresă oficială sau tip de corespondență ar trebui să conțină un antet cu sigla firmei și datele de identificare cum ar fi nunărul de telefon, fax, date fiscale, acestea înlesnind comunicarea cu cei cărora li se adresează.

Plicuti personalizate:

Personalizarea plicurilor este mai mult o necesitate decât un moft. În prezent din ce în ce mai multe companii expediază plicuri personalizate cu sigla personală. În acest fel se identifică pe sine însuși iar autenticitatea documentelor, a facturilor și a oricăror acte oficiale expediate este mult mai bine definită.

Mape de prezentare:

Mapele de prezentare reprezintă obiecte ideale pentru marketingul companiei dumneavoastra. Ele ofera un mod elegant si deosebit de promovare a afacerii dumneavoastra. Intr-un mod succint si placut pot fi prezentate realizarile si proiectele la care lucrati. Partenerii cu care colaborati si date succinte ale firmei pot fi prezentate intr-un mod cat mai atragator si poate promova afacerea dumneavoastra mai bine.

Reviste:

Revista conține un număr de articole și ilustrate. În funcție de domeniul la care se referă sunt prezentate noutăți, descoperiri, atracții, etc. Apar cu o anumită periodicitate și conțin studii, dări de seamă, statistici. Ilustrațiile sunt clare în culori vii. În funcție de solicitare pot fi prezentate în format A3 sau A4.

Cataloage de produse?:

Secretul reușitei unei campanii de marketing constă în executarea unui catalog de prezenare cât mai sugestiv și atent întocmit. Clientul poate vedea toată gama de produse putând astfel să-și facă o idee de ansamblu cât mai corectă asupra ofertei prezentate. În acest fel el poate face comparații alegând în funcție de necesități și preferințe.

Cataloagele de prezentare spun în imagini și cuvinte bine alese, ceea ce poți oferi clientului. Expert Images îți oferă garanția că acestea vor fi elaborate, astfel încât privitorii să devină clienți.

Afise a4-a3

Afișele sunt o modalitate de prezentare cu succes a unui produs. Costurile relativ ieftine și calitatea oferită, fac din acest mod de publicitate un produs foarte eficient. Ele pot fi amplasate în locuri unde își ating ținta foarte rapid. Se pot tipări în numărul de exemplare dorit și de dimensiunile alese de client.

Afișele pot fi tiparite pe suporturi de hârtie de la cea mai slabă la cea mai dură, și ele pot avea un aspect mat sau lucios. Acestea reprezintă modul economic și eficient de a te face cunoscut.  Expert Images îl crează pentru tine și îl poate tipări.

Pe lângă faptul că putem asigura printuri afișe, flyere, postere, de cea mai bună calitate a printului, asigurăm și servicii de creație publicitară, graphic design, DTP, la cel mai înalt nivel, având o experiență bogată în campanii publicitare.

Flyer – pliant:

Flyerul si  pliantul sunt create cu scopul de a oferi un minim de informatii care servesc la captarea atentiei posibililor clienti. Ele contin date cheie, referitoare la un produs sau serviciu nou. Pentru a-ti atinge scopul se tiparesc in numar mare pentru a capta atentia unui numar largit de consumatori.

Pe langaƒ faptul caƒ putem asigura printuri afise, flyere, postere, de bunaƒ calitate a printului, asiguram si servicii de creatie publicitaraƒ, graphic design, DTP, la un nivel inalt, avand o experientaƒ bogataƒ in campanii publicitare si comunicare in-store pentru mari companii.

Flyerele sunt un mod economic si eficient de promovare. Flyerele sunt scurte ele nu trebuie sa plictiseasca pe cititor. Informatia›mentionata pe flyer este compactaƒ si atrage atent›ia cititorului dintr-o privire. Calitatea flyerelor printate la noi transmit un mesaj placut clientului.

Flyerele pot fi tiparite pe suporturi de hartie de la cea mai slabaƒ la cea mai duraƒ, Si ele pot avea un aspect mat sau lucios. Flyerele sunt modul economic si eficient de a te face cunoscut. Tu alegi flyer-ul care ti se potriveste. Expert Images lucreazaƒ pentru tine si -l poate tipari.

Carti de vizita:

Un mod util pentru promovarea și comunicarea în afaceri este acela al folosirii cărților de vizită. Pe un cartonaș de dimensiuni mici pot fi inscripționate datele importante ale firmei. Numărul de telefon, fax, adresa de email și persoana de contact pot înlesni cu ușurință comunicarea cu alte persoane fizice și juridice.

Producem la comandă cărți de vizită pe o gamă largă de tipuri carton mat sau lucios, carton cu texturi speciale și cartoane colorate. Pentru designul cărților de vizită, logo-ul sau brandul pe care doriți să îl dezvoltați și care va apărea pe cărțile de vizită vă putem oferi servicii de creație și graphic design așa încât cărțile de vizită să fie imaginea perfectă a ceea ce doriți să transmiteți clientului.

Vă prezentăm și o abordare nouă a cărților de vizită. Expert Images vă poate oferi un model deosebit de cărți de vizită, din gama business-lux, executate pe material plastic-flexibil, cu o grafică deosebită și tipărite la o înaltă calitate foto. Aceste cărți de vizită, executate pe plastic flexibil, sunt rezistente în timp precum și la acțiunea factorilor externi (apă, soare). Cărtile sunt o INOVAȚIE în domeniu și NUMAI EXPERT IMAGES LE POATE PRODUCE!

Sigle:

Sigla firmei reprezinta elementul cheie care defineste afacerea dumneavoastra in ochii publicului. O sigla atent aleasa va identifica si va scoate in evidenta fata de alte firme concurente. Poate fi folosit si ca element grafic pentru identificarea unei organizat›ii al unui eveniment sau al unui produs.

Echipa Expert Images combina in cel mai bun mod elementele de comuncare vizualaƒ, imaginile, cuvintele si ideile pentru a transmite corect mesajul tau catre client.

Elementele care te definesc prind contur sub diferite forme ce starnesc curiozitatea.