Cauti inchirieri microbuze Brasov? Cum faci alegerea potrivita?

microbuze de inchiriat brasov

De ceva timp ma bate gandul sa imi incerc si eu norocul in antreprenoriat… Nu ma vad in spatele unui birou  si cu zeci de angajati, m-ar coafa in schimb o afacere mica, asa, de familie. Una din variante ar fi o companie mica de inchirieri microbuze Brasov.

Pana atunci am luat in vizor firmele care inchiriaza microbuze: le urmaresc si incerc sa invat de pe margine tot ceea ce mi-ar fi de folos pentru a fi sigura ca investitia mea se va transforma intr-un succes.

Primul pas a fost facut. Am inchiriat un microbuz de la o firma din Brasov (fara sofer, desi aveau si varianta cu) pentru o excursie de cateva zile alaturi de familie.

La ce am fost atenta la inchirierea unui microbuz fara sofer:

  • masina in sine (eu am ales un Mercedes Vito, este clar ca o masina de calitate inseamna un drum in siguranta)
  • vechimea masinii ( cu cat masina este mai noua, cu atat mai bine, posibilitatea surprizelor neplacute scade)
  • clauzele din contract (totul clar, fara paragrafe cu litere mici)
  • pretul ( va spun sincer ca am gasit si mai ieftin, dar microbuzele erau mai vechi si nu aveam parte de aceleasi dotari ca intr-un Merces Vito, pana si mirosul era altul).

Un motiv in plus pentru care m-as orienta catre un astfel de business este si faptul ca exista cerere pentru servicii de transport aeroport. Da, povestea cu aeroportul de la Ghimbav nu are inca finalitate clara ca termen, in plus, pe Otopeni vor fi intotdeauna mai multe variante in alegerea curselor si a companiilor.

Daca ati  inchiriat un microbuz pentru a ajunge la aeroport, sunt sigura ca ati intampinat si problema microbuzelor cu orar bine definit. De ce astepti cu orele prin aeroport cand poti ajunge exact cu o ora inainte pentu a-ti face check in-ul? Una din variantele pe care le voi oferi va fi aceea de a face servicii door to door la ora indicata de client.

Unul din principiile dupa care ma voi ghida va fi „Decat mult si prost, mai bine putin si bine”. Pana acum acest principiu mi-a fost de folos in viata si nu vad de ce as schimba un lucru care functioneaza cum trebuie.

Pana imi pun eu pe picioare afacerea, va sfatuiesc sa inchiriati microbuze de calitate, chiar daca exista o diferenta mica de tarif. Cei cativa lei pe care ii dati in plus inseamna siguranta, confort si o stare de bine.

Pe curand!