Intrebare pentru brasoveni: unde fac un imprumut rapid si fara dobanzi astronomice?

car Incatamant brasov

Eu nu am prea avut de-a face cu imprumuturile, desi mama imi povestea ca ea asa si-a mobilat casa, asa si-a cumparat prima masina de spalat (credeti-ma, pe vremea ei era mare lucru sa detii un Albalux), asa a reusit sa isi faca mici capricii, cu imprumuturi de tip CAR. In Brasov, ca mai peste tot, la tot coltul exista o banca si o farmacie (nu m-am putut abtine!).

Dupa ce am cautat atat online cat si fizic (am luat orasul la picior) ceva informatii despre credite si despre dobanzi, mai ca imi venea sa adun suma de care am nevoie cerand cate o mica parte de pe la toti prietenii. Si totusi, parca nici asta nu mi se pare cea mai buna solutie.

Ia ghiciti voi, mai exista credite de tip CAR? Ei bine, da! Doar ca acesti mici jucatori de pe piata mai mult sau mai putin bancara (ii zice IFN) nu au sedii colosale, sute de angajati care alearga mereu preocupati printre birouri si nici reclame la TV. Si totusi, au ramas in picioare si functioneaza dupa aceleasi reguli ca acum 50 ani.

De ce sa faci un imprumut de tip CAR?

  • dobanzi mici si fixe (fara dobanzi fluctuante, fara risc valutar)
  • rapiditate in acordare (studierea dosarului dureaza de la cateva ore si pana la maxim 2 zile)
  • oameni flexibili, intelegatori si cu picioarele pe pamant

Faptul ca poti face imprumuturi in moneda nationala mi se pare cel mai mare avantaj. Personal, inca nu am uitat ce s-a intamplat cu cei care s-au hazardat la imprumuturi in franci elvetieni. Nu intru in detalii, cunoaste toata lumea povestea care inca nu s-a sfarsit, doar s-a temperat.

Sa ai dobanda fixa pe toata perioada imprumutului este inca un avantaj major, mai ales la creditele pe o perioadamai mare de timp. Asa esti sigur ca nu vei primi acasa un plic in care ti aduce la cunoastinta faptul caa dobanda la creditul tau a crescut (mda, chestiile astea unilaterale nu imi prea plac).

Dragi brasoveni, eu am gasit raspunsul si solutia la problema mea: credite de tip CAR cu dobanzi mici de ca Casele de Ajutor Reciproc.