De unde cumperi articole fashion originale?

magazin vip focsani dd unicat

Sunt convinsa ce cei mai multi dintre voi s-au lovit (probabil de mai multe ori) de problema originalitatii brandurilor achizitionate. Ce poti face pentru a fi sigur ca achiziotionezi articole de imbracaminte si incaltaminte originale?

Piata online, pe langa toate facilitatile oferite a venit la pachet si cu intentia unora de a introduce pe piata branduri de renume falsificate si vandute la pret de produs original. Ai la dispozitie cateva unelte care iti pot fi de folos pentru a evita sa fii pacalit.

1.Cumpara haine de firma din magazine verificate

Verifica daca vanzatorul are declarate pe site datele firmei, datele de indentificare ale firmei, adresa si posibilitatea de a fi contactat. Ai posibilitatea sa verifici istoricul firmei si daca aceasta exista cu adevarat. Cauta pe internet recenzii.

Daca magazinul de tip outlet are si sediu fizic, atunci ai o siguranta in plus.

2. Pretul prea mic

Daca esti consumator de fashion sau indragesti anume branduri, cu siguranta cunosti preturile produselor. Un pret prea mic, chiar si in conditii de outlet, ar trebui sa te puna pe ganduri,

3. Publicitatea agresiva sau exagerata pe retelele de socializare

„Less is more” e valabil si in domeniul vanzarilor de articole de imbracaminte si incaltaminte. Sponsorizarea postarilor pe retele de socializare a diverselor campanii cu preturi mici ar trebui sa iti dea de gandit. Verifica daca la pagina oficiala promovata exista legat un magazin online si intoarce-te la punctul 1.

Personal, nu cumpar nimic online pana nu verific magazinul. Dacat sa raman si cu banii luati si pacalita, prefer sa platesc mai mult si sa fiu sigura de calitatea si originalitatea produsului de imbracaminte sau incaltaminte achizitionat.

4. Verifica logo-urile

outlet incaltaminte de firmaFii atent la grafica, la culoare, la font si la talpa adidasilor de firma.

  • Fiecare logo are o grafica aparte la care s-a folosit un anume font de sciere. Verifica corectitudinea formei, culorii, si, nu in ultimul rand, a caracterelor. Daca vezi o litera in plus sau in minus, sa stii ca nu este nici o greseala, este doar un fals grosolan.
  • Daca logo-ul nu este foarte vizibil, nu risca.
  • Verifica ca produsul sa fie expus din mai multe unghiuri, inclusiv talpa in cazul incaltamintei apartinand brandurilor pe care vanzatorul le comercializeaza. Aproape toate firmele producatoare de incaltaminte „de firma” au talpa branduita.
  • Tot aici as adauga si etichetele de interior. ;).

5. Calitatea pozelor

Fiti atenti la calitatea pozelor. Magazinele online care vand imbracaminte sau incaltaminte apartinand unor branduri de renume acorda o atentie deosebita fotografiilor de prezentare.

Sper ca am atras atentia asupra aspectelor importante de care ne lovim atunci cand comandam online. Atentie! Cu cat brandul este mai cunoscut, cu atat creste si numarul de produse contrafacute.

Nu te lasa pacalit de speculanti. Comanda doar din magazine online verificate!