Ce pret are un ecograf si de unde il achizitionezi?

pret ecograf doppler

Pe masura ce nevoile de ingrijirile ambulatorie evolueaza, intotdeauna trebuie sa ne asiguram ca unitatea de ingrijire, laboratorul sau ambulanta au instrumentele si resursele necesare pentru a-si desfasura activitatea.

Intr-o perioada incerta in care spitalele sunt supra aglomerate, nevoia de echipamente medicale de specialitate este in crestere. 4MED vine in ajutorul centrelor specializate cu aparatura medicala de calitate la preturi accesibile. Daca doriti sa aflati mai multe despre un pret ecograf sau o lampa bactericida, ramaneti cu noi in continuare.

4MED este o companie care se ocupa cu importul si comercializarea de produse dintr-o gama extinsa, pentru a acoperi un spectru larg de nevoi. De la ecografe cu o calitate ridicata a imaginii, la spirometre, lampi bactericide si monitoare pacient sau audiometre, avem tot ceea ce este nevoie intr-o unitate medicala. Fiind un distribuitor national de echipamente medicale, 4MED sunt pregatiti sa va sprijine. Produsele noastre includ marci nationale de inalta calitate care au fost recunoscute pentru performanta acestora. Sustinem toate produsele portofoliul nostru cu garantia noastra de satisfactie de 100%.

Pret ecograf de la 4MED

Atunci cand vine vorba de preturile noastre, acestea sunt competitive si adaptate bugetelor, astfel incat sa poata fi accesibile tuturor. Un pret ecograf poate incepe de la 4000 de euro in functie de tehnologia utilizata si complexitatea functiilor. In acest sens, se poate cere o oferta de pret personalizata nevoilor fiecarei unitati in parte.

Echipa 4MED va sta la dispozitie cu informatii cuprinzatoare si corecte legat de orice aparat din portofoliu. Dezvoltati-va afacerea de ingrijire la domiciliu, indeplinind in acelasi timp standardul ridicat de ingrijire pe care il merita pacienții dvs. Consultati catalogul nostru extins de materiale si echipamente medicale pentru a alege ceea ce aveti nevoie.

Imbunătatiti performanta in centrul dvs. de sanatate cu consumabile chirurgicale de inalta calitate, inclusiv echipamente chirurgicale, mobilier medical si multe altele. Va asteptam la noi pe site pentru mai multe informatii.